U četvrtak u Koprivnici počinje treći Street art festival

18:43h
0
Jedan od radova umjetnika na prošlogodišnjem Sreet art festivalu // Foto: Arhiva

U četvrtak počinje treći po redu Street art festival koji će se održati na poznatim lokacijama oko gradskog centra i u koprivničkom Kampusu, u i na zgradi budućeg društveno-kulturnog centra FUNK, a trajat će do 26. srpnja.

Organizatorice događaja iz Udruge za promicanje kulture i umjetnosti maMUZE pozivaju zainteresirane da se priključe druženju, umjetničkom istraživanju i razmjeni ideja ili da krenu s umjetnicima u edukativne šetnje u kojima će upoznati suvremene trendove ulične umjetnosti.

MARKETING EPODRAVINA.HR

U fokusu festivala ove će godine biti mladi umjetnici koji javni prostor vide kao mjesto za predstavljanje vlastitog kreativnog procesa, umjetničkih intervencija, ali i učenja, razgovora i kritičkog promišljanja umjetnosti.

Na Festivalu će se predstaviti umjetnici iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine:
Acid Monk (Koprivnica), Antonio Grgić (Koprivnica), Auks (Osijek), Hađaga (Koprivnica), Hans (Koprivnica), Ljubomir Todorović (Banovići), Pimp my Pump (Zagreb), Pop the pill (Osijek), Smao Mao (Osijek).

Festival se odvija u suradnji s Gradom Koprivnicom, Županijom Koprivničko-križevačkom, Kulturno-kreativnim centrom Pixel, Srednjom školom Koprivnica, Kampusom d.o.o i Pučkim otvorenim učilištem.

čitam...