0.9 C
Koprivnica
Utorak, 7. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SPORT ZA SVE

U Đelekovcu se opako vježba, žene su nakon brojnih sportskih rekvizita nabavile i viseću kuglanu
U

Rekviziti su nabavljeni zahvaljujući sredstvima koje je Društvo žena dobilo od Koprivničko-križevačke županije.

Ne propustite

Društvo žena Đelekovec ove će godine obilježiti 85 godina svog rada i djelovanja. Zbog situacije s pandemijom obljetnica se nije mogla obilježiti kako su htjele i planirale, no aktivnosti i projekata nije nedostajalo. Usprkos svemu, realizirana su dva projekta sufinancirana sredstvima Koprivničko-križevačke županije.

- Oglas -

Prvi pod nazivom Tradicijska jela i kolači Đelekovca u okviru kojeg su članice društva sudjelovale u realizaciji filma Zaboravljena jela Podravine Turističke zajednice Koprivničko-križevačke gdje su pokazale cijeli proces nastajanja požiraka, tradicijske đelekovečke tjestenine, kao i pripremu drugih tradicijskih jela Đelekovca.

Drugi projekt koji je također prepoznat kao vrijedan i sufinanciran od strane Koprivničko- križevačke županije odnosi se na očuvanje zdravlja članica društva i nosi naziv Sport za sve žene Đelekovca. Taj se projekt žene su uspjele više-manje u potpunosti realizirati.

– S većim ili manjim prekidima ovisno o pandemijskoj situaciji, organizirano se vježbalo dva puta tjedno u Društvenom domu. Vježbe su medicinskog karaktera i njima se nastoji poboljšati fizička spremnost članica polaznica, ali i sačuvati zdravlje i poboljšati kvalitetu njihova života. U sklopu projekta kupljene su nove majice za žene koje dolaze na vježbanje s logotipom Županije te je napravljena nova, prenosiva kuglana koja će služiti članicama na njihovim natjecanjima te za rekreaciju, kao i sportski rekviziti kojima žene održavaju svoju kondiciju – objasnila je voditeljica Snježana Čempuh Vulić. 

- Oglas -

Članice društva u sklopu projekta sudjelovale su i na sportskim igrama na Šoderici te na gradskim bazenima na Cerinama u organizaciji Županijskog saveza sportske rekreacije Sport za sve čije su članice.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

incident u plavšincu

FOTO/VIDEO Željka je pred djecom nožem ubo susjed Damir, supruga Azmina: Došao je po mikser, vikao je, bio pijan, nož mu je zabio na...

Incident koji se u nedjelju popodne dogodio u Plavšincu, a nakon kojeg je jedna osoba s ubodnom ranom i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti