NAGRADNJAČA

U Domoljub stiže najrasplesanija predstava sezone naziva Pjeva mi se pjesma, imamo ulaznice za vas

Predstava traje 45 minuta, a namijenjena je starijima od dvije godine.

21:00h
0
Domoljub nakon obnove // Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Pjeva mi se pjesma orkestra Pokoloka naziv je najrasplesanije predstave ove sezone koja stiže u dvoranu Domoljub u Koprivnici. Obje izvedbe bit će u petak, u 17 i u 19 sati.

Riječ je o predstavi Teatra Poco Loco. Režiju potpisuje Renata Carola Gatica, a igraju Zrinka Kušević, Dunja Fajdić, Maja Katić i Elena Brumini (vokali), Ivana Đula i Krunoslav Kobeščak (udaraljke), Davorka Horvat i Frederic Lanz (harmonika, cahon, gitara) te Vera Pfaff i Vladimir Novak (truba).

– Otključajte maštu uz šesteročlani bend Orkestra Pokoloka koji se publici predstavlja kroz pjesmu Otključ otključ i poziva na putovanje kroz pjesme o likovima iz bajki: Crvenkapica, vuk, tri praščića, vještica (arhetip iz gotovo svih bajki), Mala sirena, Palčica, Ružno pače, Princeza i žabac, Mačak u čizmama. Tijekom 45 minuta, suigrom glazbe i priče, pripovijedanja, pjevanja, plesa i glazbe u živo, djeca upoznaju svaki od navedenih likova iz priča. Kroz stihove djeca tako uče o empatiji, razumijevanju i moralnim vrijednostima koje svaki lik usvaja kroz pojedinu pjesmu. Kroz to ih vode “pripovjedačice”, tj. vokalistice, igrajući svaki od tih likova i uvodeći djecu u svaku pjesmu – stoji u opisu predstave.

ePodravina u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Koprivnica vama, našim čitateljima, dijeli dvaput po dvije ulaznice. Što morate učiniti, pogledajte ovdje, na Facebook stranici portala ePodravina.

Dobitnici će ulaznice preuzeti na ulazu.

Predstava traje 45 minuta, a namijenjena je starijima od dvije godine.