0.2 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U Drnju se igra ozbiljna košarka
U

Ne propustite

090508-kosarka-mVeć drugu godinu zaredom OŠ Fran Koncelak iz Drnja sudionik je natjecanja same državne završnice za osnovne škole, koje se ove godine održava u Šibeniku od 11 – 13. svibnja 2009. god. Podsjetimo da su drnjanke do ovog uspjeha došle osvajanjem prvih mjesta na međuopćinskoj, županijskoj razini i poluzavršnici PH ŠŠD Regije Centar. Uspjeh je tim veći ako se doda podatak da u ovoj školskoj ekipe su igračice 7.,6.,5. pa čak i 4 razreda škole, što im i za naredne sezone daje izuzetnu perspektivu.

U Šibeniku će košarkašice ŠK OŠ F.Koncelak odmjeriti snage sa još 7 ekipa raspoređenih u dvije grupe. Potrebno je pohvaliti ovaj uspjeh, ali iza njega stoji rad, ta djeca treniraju 3 – 5 puta tjedno, uz potporu svoje škole, roditelja, ali i općina Drnje, Hlebine i Peteranec, koje daju potporu projektu ŠK ŽKK Koprivnica pod nazivom Ž-KLOŠ (liga osnovnih škola u kojoj su drnjanke isto premoćno prve). Sigurno da je ovaj rezultat i kontinuiranog rada (4. godina u Drnju i Hlebinama), ali i odraz organizacije i dugoročne politike rada u Školi košarke ŽKK Koprivnica.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti