16 i 22 godine

U dva dana dvije identične nesreće na gotovo istom mjestu: Automobil završio na krovu, a dvije mlade djevojke u koprivničkoj bolnici

Sve je 'zakuhala' 22-godišnja vozačica, koja vožnju nije prilagodila uvjetima na cesti te je na jednom od zavoja izgubila kontrolu nad automobilom

10:30h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

U dva dana, na gotovo istoj prometnici u blizini Ludbrega, dogodile su se dvije gotovo idetnične prometne nesreće s ozlijeđenim osobama. U utorak je svojom nesmotrenošću nastradao 66-godišnji vozač, o čemu smo pisali ovdje, a jučer navečer nesretno su završile i dvije mlade djevojke, koje su odmah prebačene u koprivničku bolnicu. Jedna od njih je maloljetna.

Prema policijskom priopćenju, prometna nesreće dogodila se oko 18.20 sati na cesti između Slokovca i Kapele Podravske. Kao što smo naveli, mjesta su to u neposrednoj blizini Ludbrega.

Sve je ‘zakuhala’ 22-godišnja vozačica, koja vožnju nije prilagodila uvjetima na cesti te je na jednom od zavoja izgubila kontrolu nad automobilom. Isti je izletio u jarak te se prevrnuo na krov.

Vozačica i putnica starosti 16 godina zadobile su ozljede, hitna je odmah reagirala i odvela ih u koprivničku Opću bolnicu, gdje im je pružena daljnja medicinska pomoć. Je li riječ o lakšim ili težim tjelesnim ozljedama nismo uspjeli doznati.