Četvrta hnl

U Ferdinandovcu zasad bez transfera, klub traži mlade igrače, zna se kad kreću pripreme

Nijedan igrač nije se zasad izjasnio kako bi promijenio klub, no jasno je da poziva i ispipavanja za igrače uvijek ima, pa i s one strane s kojom je dogovoreno 'primirje'.

10:00h
0
Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

Nogometaši Ferdinandovca proteklog su se vikenda ponovno okupili u klupskim prostorijama kako bi s upravom kluba porazgovarali i donijeli planove za novu sezonu. Predsjednik kluba Drago Sarić pozdravio je okupljene i poželio im dobrodošlicu jer koronavirus na neko je vrijeme razdvojio sve klupske čimbenike.

Nijedan igrač nije se zasad izjasnio kako bi promijenio klub, no jasno je da poziva i ispipavanja za igrače uvijek ima, pa i s one strane s kojom je dogovoreno ‘primirje’. Zasad nitko ne mijenja sredinu. S druge strane, predsjednik Sarić istaknuo je kako nisu nužna pojačanja jer je klub dobro ekipiran.

Više gledamo na mlade igrače, trebaju nam dva mlada igrača. Oporavilo nam se nekoliko ozlijeđenih igrača, ako ćemo svi biti zdravi mislim da smo dovoljno jaki. Želimo i iduće sezone biti u vrhu Četvrte lige, tu je i Kup u kojem želimo doći što je dalje moguće – rekao je Drago Sarić za ePodravinu.

Trener Mladen Karan za početak priprema odredio je 29. lipnja, dok će prva službena utakmica biti četvrtfinale kupa protiv Legrada. Igra se na dvije utakmice, a prva će se najvjerojatnije igrati 1. kolovoza, no još se čeka potvrda Saveza. Što se tiče prekinutog prvenstva, Ferdinandovac je završio kao drugi na tablici.

čitam...