Izborna noć

U HDZ-ovoj središnjici veselo

00:12h
0
Darko Sobota zadovoljan rezultatima // Foto: Matija Gudlin
Darko Sobota zadovoljan rezultatima // Foto: Matija Gudlin

‘Zasigurno smo zadovoljni, mi ćemo zapravo biti pobjednici ove izborne jedinice. Isto tako očekujem barem šest mandata, dakle HDZ-a i Domoljubne koalicije’, istaknuo je Darko Sobota, predsjednik županijskog HDZ-a.

Izborna noć u središnjici koprivničkog HDZ-a protiče u pozitivnoj atmosferi, dobrom društvu i razgovoru. Mnoštvo simpatizera i članova rezultate dočekuje s velikim oduševljenjem i pljeskom.

– Zasigurno smo zadovoljni, mi ćemo zapravo biti pobjednici ove izborne jedinice. Isto tako očekujem barem šest mandata, dakle HDZ-a i Domoljubne koalicije – istaknuo je Darko Sobota, predsjednik županijskog HDZ-a.

Prokomentriao je i svoju poziciju na mjestu zamjenika koprivničko-križevačkog župana.

– Razmišljam da odem u Sabor jer se to od mene očekuje, prije svega od središnjice koja mi je dala tu čast i privilegiju da me stavi na visoko mjesto, ali to je zapravo i priznanje kompletnom županijskom odboru te gradskim i općinskim ograncima, ali ipak ćemo o tome razgovarati s našim koalicijskim partnerima tako da je sve otvoreno -rekao je.

I Ernest Forjan, predsjednik koprivničkog HDZ-a zadovoljan je rezultatima i istaknuo je da je MOST najveće iznenađenje ovih parlamentarnih izbora.