šok i tragedija

U Hlebinama je ranjen i s teškim ozljedama prevezen na intenzivnu jedan od najboljih županijskih nogometaša, probola ga izvanbračna supruga?

Da stvar, bude gora, roditelji su malene djevojčica, a 38-godišnjakinja ima još jedno starije dijete iz prvog braka. 

11:41h
0
Nk Tomislav - Nk Kalinovac
Hrvoje Bači (crni dres) // Foto: Ivan Brkić

U večernjim satima prvog dana 2022. godine strašna nesreća dogodila se u obiteljskoj kući u Hlebinama. Žena (38) je nožem izbola muškarca (32). O tome nas je policija jutros informirala, a ubrzo su se Podravinom počele širiti informacije o istoj.

Iako službene potvrde još uvijek nema, a policija nam ne želi otkriti identitet, unesrećeni mladić je, kako doznajemo, Hrvoje Bači, ljubiteljima nogometa dobro poznato ime, s obzirom na to da je riječ o jednom od ponajboljih županijskih nogometaša. Trenutno brani boje Tomislava iz Drnja.

On je, kako neslužbeno doznajemo, zadobio teške tjelesne ozljede, a jesu li opasne po život, naši nam sugovornici nisu htjeli otkriti. Tek su rekli da se unesrećeni nalazi na odjelu intenzivne njege.

S druge strane, počiniteljica je uhićena i nad njom se provodi kriminalistička istraga, a riječ je o Bačijevoj izvanbračnoj supruzi. Da stvar, bude gora, roditelji su malene djevojčica, a 38-godišnjakinja ima još jedno starije dijete iz prvog braka.

Kako su nam rekli naši sugovornici, riječ je o vrlo ‘živahnim’ partnerima, kod kojih vika i galama nisu nikakva novost. Nemire između njih često je, kažu, znao prouzrokovati alkohol, a što se dogodilo ovaj put i što je nagnalo 38-godišnjakinju da potegne za oštrim predmetom tek će se doznati.

Iz policije za sada ne žele izlaziti s nikakvim detaljima, tek su nam rekli da će više informacija biti poznato tijekom dana, a da će uhićena 38-godišnjakinja vrlo vjerojatno biti pritvorena.