4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zaželi

U K. Ivancu potpisan ugovor s gerontodomaćicama koje će brinuti o 24 korisnika
U

Pružat će pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka, pomoć pri održavanju higijene, pomoć u socijalnoj integraciji te pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava.

Ne propustite

Projektom Zaposli pa pomozi 3 zaposlit će se ukupno 18 žena, pripadnica ciljane skupine, na razdoblje do šest mjeseci s početkom od 05. prosinca 2022. godine do zaključno 04. lipnja 2023. godine.

- Oglas -

Pripadnice ciljane skupine su teško zapošljive žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem, starije do 50 godina, žene s invaliditetom, žene žrtve trgovanjem ljudima, žene žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine  te beskućnice.

U Općini Koprivnički Ivanec održano je potpisivanje Ugovora o radu na određeno vrijeme za 4 pripadnice ciljane skupine koje će se brinuti o 24 krajnjih korisnika s područja Općine Koprivnički Ivanec, kojima će pružati pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka, pomoć pri održavanju higijene, pomoć u socijalnoj integraciji te pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.).

Ukupna vrijednost projekta: 889.920,00 kuna.

- Oglas -

Projekt ZAŽELI – Zaposli pa pomozi 3,  financiran je bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda, u sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga Zaželi – program zapošljavanja žena u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ sukladno Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava, Kodni broj: UP.02.1.1.16.0417, sklopljenom između Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Općine Novigrad Podravski.

Partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Križevci i Centar za socijalnu skrb Koprivnica.

Upravljačko tijelo je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a posredničko tijelo je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekta Europske unije.

Korisnik bespovratnih sredstava je Općina Novigrad Podravski, a u projektu kao partneri još sudjeluju Općina Hlebine, Općina Koprivnički Ivanec i Općina Rasinja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreška atrakcija

FOTO/VIDEO Roda Pera nije odletjela na jug, o njoj ove zime brine Stjepan: Prirasla nam je srcu, građani ju hrane i neopisivo joj se...

Poznato je da rode iz naših u toplije krajeve sele krajem kolovoza. No jedna roda ostala je Ludbregu, a...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti