11.2 C
Koprivnica
Utorak, 21. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
brižne žene podravske

U Kalinovcu potpisani ugovori s gerontodomaćicama koje će brinuti o 42 korisnika
U

Ne propustite

U sklopu projekta Zaželi – Brižne žene Podravske III u Kalinovcu će se zaposliti ukupno šest žena na razdoblje do šest mjeseci.

Tim povodom, 27. siječnja, ugovore o radu s pripadnicama ciljane skupine potpisao je načelnik Darko Sobota te im poželio puno uspjeha u nastavku obilaska i pružanju pomoći krajnjim korisnicima.

Spomenimo da će žene osigurati pomoć i podršku za 42 krajnja korisnika. Pružat će im pomoć u dostavi namirnica, lijekova, pripremi obroka u kućanstvima, održavati čistoću njihovih domova i okućnica, pružati im podršku kroz razgovore i druženja.

Projekt je vrijedan 98.427,23 eura, a financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020. u sklopu natječaja Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III i Državnog proračuna.

Partneri u projektu su općine Molve, Ferdinandovac, Novo Virje, Podravske Sesvete, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Hrvatski zavod za socijalni rad.

Brižne žene podravske
Foto: Općina Kalinovac
Brižne žene podravske
Foto: Općina Kalinovac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

moda s ulica

Neodoljivim osmijehom i koketnom punđicom pokorila gradski korzo

Među brojnima koji su ovog vikenda šetali gradskim korzom bila je i ova prekrasna djevojka koja je svoju jednostavnu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti