Ove subote

U kampusu u sklopu ovogodišnjeg FUNK day-a nastupit će Mycena, Gentleman, Lolita i Letarg

Forum udruga nezavisne kulture obiježava 5. FUNK day uz film, dobrotvornu akciju, slušaone i koncert koprivničkih bendova...

12:06h
0

Savez udruga FUNK će u subotu, 25. svibnja održati 5. FUNK day – jednodnevni festival kojim se nastoji promovirati nezavisnu scenu Koprivnice i okolice.

Naime, prije četiri godine pokrenuta je inicijativa koprivničkih bendova i udruga s ciljem razvijanja nezavisne kulture u koprivnici i regiji. U inicijativi formalno sudjeluje pet udruga: RockLive, Kopriva, Atelieri Koprivnica, Mamuze Pod galgama. 

Ove subote FUNK će ugostiti četiri koprivnička benda. Mycena je derivat raznih koprivničkih glazbenika spremnih na improvizaciju, a trenutno ga sačinjava pet gazbenika.

Gentleman je akademski obrazovan i svestran glazbenik čiji opus seže od melankoličnih balada do društveno organiziranih pjesama ispjevanih iz pozicije autentičnog pojedinca.

 

Lolita je tročlani indie/pop/rock bend koji je nastupao na Feragosto Jamu, RockLive festivalu i na prvom Indirekt festivalu.

 

I ove godine na FUNK-u gostuje Letarg koji će vas raspjevati i rasplesati uz svima dobro poznate hitove sa albuma Tibor.

Prije koncerta, FUNK će publici predstaviti kratki animirani film Punk u FUNK u kojem će biti prikazan presjek koprivničke glazbene scene od 80-ih godina do danas.

Za dobru atmosferu nakon koncerta pobrinut će se DJ Pišpexxx, a u suradnji s građanskom inicijativom Šinterice dobrog srca i ove će se godine održati humanitarna akcija prikupljanja pomoći za napuštene životinje s područja Koprivnice i okolice.

Realizaciju programa sufinancira Ministarstvo kulture, a početak je u 20 sati u koprivničkom kampusu.

čitam...
Loading...