U Kinu Velebit premijerno prikazan film o Renesansnom festivalu

13:29h
0
Promoviran film o Renesansnom festivalu // foto: Ivan Brkić

Pred punom dvoranom Kina Velebit u utorak je građanima Koprivnice premijerno prikazan trailer i informativni film o Renesansnom festivalu.  Projekt je realiziran u suradnji Turističke zajednice grada Koprivnice i Nexus produkcije, a sveukupno trajanje filma je 12 minuta. Osim organizatora, autora i producenata filma, promociji su nazočili gradonačelnik Zvonimir Mršić, njegov zamjenik Dražen Pros, brojni ugledni gosti te građani Koprivnice.

MARKETING EPODRAVINA.HR

 

Direktor TZ grada Koprivnice Renato Labazan tom je prilikomo rekao kako manifestacija koja je nedavno proglašena za najbolju u kontinentalnom djelu Hrvatske zaslužuje jedan ovakav film, koji će dodatno promovirati Renesansni festival. 

 

– Slika govori više od tisuću riječi. Zahvaljujem dečkima iz Nexus produkcije na velikoj pomoći i zahvaljujem se svim sudionicima Renesansnog fetivala koji nisu ni u snu mogli očekivati da će jednog dana postati glavni likovi jednog ovakvog filma. Komentari na film su i više nego dobri i to je stvar koja nas najviše veseli – zaključio je Labazan te ekskluzivno dodao kako će Renesansni festival iduće godine trajati čak pet dana.

Oduševljenje prikazanim filmom pokazao je i koprivnički gradonačelnik koji je rekao kako se građani Koprivnice uvijek žale na nešto, a sada da napokon mogu priznati da imamo nešto dobro čime se svi možemo ponositi.

– Imamo odličan turistički proizvod kojim se svi zajedno možemo ponositi. Kada bi netko neupućen pogledao ovaj film, teško da bi povjerovao da je takvo što snimano u našem gradu i to je samo dokaz da su dečki iz Nexus produkcije odlično obavili svoj posao – prokomentirao je Mršić nakon prikazane projekcije.

Na kraju, dodajmo kako će informativni film o Renesansnom festivalu biti prijavljen i na Dane hrvatskoga filma.

čitam...