osposobljavanje žena

U Kloštru Podravskom podijeljena priznanja novim gerontodomaćicama i cvjećarkama-aranžerkama

Riječ je o sudionicama Programa Zaželi-faza II, projekta Ženska ruka pomoći, čiji je nositelj Udruga žena Kloštar Podravski.

12:43h
0
Foto: Kloštar Podravski

U Društvenom domu u Kloštru Podravskom u ponedjeljak su podijeljena uvjerenja o osposobljavanju žena ciljne skupine, odnosno gerontodomaćicama i cvjećarkama. Riječ je o sudionicama Programa Zaželi-faza II, projekta Ženska ruka pomoći, čiji je nositelj Udruga žena Kloštar Podravski.

Dio gerontodomaćica zaposlenih u projektu, završilo je osposobljavanje za gerontodomaćice, dok ih je dio, kako smo naveli, osposobljen za cvjećara-aranžera. Osposobljavanje žena sastavni je dio projekta koji se financira iz EU iz Europskog socijalnog fonda.

Ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Omega, Sanja Živković, obratila se sudionicama obrazovanja, čestitala im i podijelila zaslužena uvjerenja.

Ispred Općine Kloštar Podravski, partnera u projektu, obratio se načelnik, Siniša Pavlović, čestitao im i napomenuo kako su ovim osposobljavanjem konkurentnije na tržištu rada kod budućeg zaposlenja. Predsjednica Udruge žena, Ana Jelušić, također je čestitala sudionicama, te se zahvalila svima na odazivu.

Foto: Kloštar Podravski