hep masters

U Koprivnici igrali najbolji mladi tenisači sa sjevera, do medalja došli Mia Gregurina, Laura Šifkorn i Viktor Petrović

Turniru je okupio više od 50 natjecatelja

09:59h
0
Foto: TK Koprivnica

U organizaciji TK Koprivnica, proteklog vikenda u Koprivnici se igrao HEP Masters Odbora Sjever za djecu do 12, 14 i 16 godina, na kojemu su igrali najbolji igrači iz pet sjevernih županija prema rezultatima na turnirima odigranim ove sezone. Turniru je okupio više od 50 natjecatelja, a TK Koprivnica imao je 16 svojih predstavnika.

U kategoriji dječaka do 12 godina najbolji je bio Barušić Roko iz TK Franjo Punčec iz Čakovca, a od koprivničkih tenisača Pavle Peradin zauzeo je peto, a Filip Markušić osmo mjesto.

Kod djevojčica do 12 godina najbolja je bila Saša Podobnik iz TK Franjo Punčec, koja je u finalu bila bolja od Gale Knežević iz TK Koprivnica. Marta Gregurina bila je četvrta, Karla Lončar šesta, a Zoja Petrović odmah iza nje.

U konkurenciji dječaka do 14 godina najbolji je bio Ivan Bračko iz TK Varaždin 1181. Od koprivničkih tenisača Karlo Šifkorn bio je četvrti, Vid Horvatić Jambor peti, Vilim Štubelj šesti, a Marko Bešvir sedmi.

Kod djevojčica najbolja je bila Mia Gregurina iz TK Koprivnica, koja je u finalu bila bolja od klupske kolegice Laure Šifkorn. Marija Petrović zauzela je peto mjesto, a Kiara Horvat šesto.

U kategoriji juniora do 16 godina najbolji je bio Horvat Juraj iz TK Franjo Punčec, dok je Viktor Petrović iz TK Koprivnica zauzeo treće mjesto. Fran Antolić bio je šesti.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!