U Koprivnici osnovana humanitarna organizacija „Kampus Lions club“

07:52h
0

U Koprivnici je nedavno osnovan Kampus Lions club, kao dio Međunarodne udruge Lions klubova. Radi se o humanitarnoj organizaciji, koju čini 20 članova, studenata i mladih Koprivničanaca, a udruga prima i nove članove koji su voljni pomoći drugima.

Članovi organizacije prvu humanitarnu akciju namijenili su djeci iz COOR Podravsko sunce. Na štandu kod gradske knjižnice prodavat će bižuteriju i razne sitnice koje su svima potrebne, te prikupljati odjeću za djecu osnovnoškolske dobi.

 

Akcija će se odvijati u subotu i nedjelju, 28. i 29. svibnja,  od 9 do 13 sati, a članovi Kampus Lions cluba ujedno će građane počastiti pićem te ih upoznati s radom udruge.

-Djelovanje udruge  namijenjeno je općim koristima te je zasnovano na neprofitnim načelima. Udruga posvećuje posebnu pažnju obiteljima, ostarjelima, bolesnim i nemoćnim ljudima te zaštiti djece.
Moto udruge je “Mi služimo”, dok se nadolazeća akcija vodi motom “Nama malo, njima mnogo”. Ovom prilikom, pozivamo sve građane da se odazovu na  akciju i malim prilogom nekome izmame osmijeh na lice – rekla je potpredsjednica udruge Kristina Jošt.

čitam...