U Koprivnici proglašeni pobjednici svih liga Hrvatskog športsko ribolovnog saveza

22:17h
0
La Ban Dragon iz peteranca postigao je najbolji uspjeh u prošloj godini

U Koprivnici je u nedjelju održano proglašenje pobjednika svih liga Hrvatskog športsko ribolovnog saveza. U hotelu Podravina dodijeljeno više od stotinu medalja i pehara za najbolje rezultate u svim disciplinama, a prema postignutim rezultatima izgleda da se najbolje radi u klubovima na sjeverozapadu Hrvatske i na području Zagreba, a posebno u Međimurju.


Najbolje su rezultate u disciplinama ribolov pastrva postigli klubovi iz Knina i Sinja.

Pehare i medalje najboljim pojedincima i ekipama za 2013. godinu dodijelili su predsjednik HŠRS-a Vladimir Sever, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Ivan Pal, zamjenica gradonačelnice Koprivnice Melita Samoborec, predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanko Lovković i predsjednik Županijskog ribolovnog saveza Ivan Petak.

Inače se u Hrvatskoj više od 5000 ljudi bavi sa raznim disciplinama sportskog ribolova, a sustav natjecanja u sportskom ribolovu ima više od 15 sportskih disciplina.

U Koprivničko-križevačkoj županiji registrirano je oko 3000 ribiča u 28 ribolovnih klubova.

U hrvatskim ligama 2013. najuspješniji je bio ŠRK La Ban iz Peteranca osvojivši drugo mjesto ekipno u Bass ligi u konkurenciji 15 klubova, dok je član La Bana Mirko Hanžeković osvojio treće mjesto pojedinačno.

ŠRK Podravka u Trećoj ligi sjever osvojila je drugo mjesto, dok je pojedininačno Vedran Blažek osvojio treće mjesto. U pojedinačnoj ligi Mladeži U-18, Marko Štajduhar iz ŠRK Koprivnica osvojio je drugo mjesto.

KOMPLETNI REZULTATI ŽUPANIJSKIH RIBIČA U 2013. GODINI

{vsig}sport/ostalo/02-2014/galerija-ribolov{/vsig}

čitam...