izvanredni rezultati

U Koprivnici se otvara škola mentalne aritmetike Malac Genijalac! Upišite svoje najmlađe, kako bi stekli cjeloživotne vještine i sposobnosti

Zahvaljujući jedinstvenoj metodi, naši polaznici postižu izvanredne rezultate kroz kratak period. Već su nakon dva mjeseca nastave u stanju mentalno računati, što nije slučaj kod drugih programa u kojima se ne postižu takvi rezultati, čak ni nakon višegodišnjeg vježbanja.

09:30h
0

Koprivnica će najesen biti bogatija za još jednu školu, a riječ je o školi mentalne aritmetike Malac Genijalac, voditeljice Snježane Anić.

Malac Genijalac je škola koja primjenjuje originalni japanski program mentalne aritmetike – HIKARI 光. Namijenjena je za djecu od 4 do 12 godina.

Program posjeduje jedinstvenu i efikasnu metodu koja potječe iz Japana, zemlje kolijevke mentalne aritmetike.

Polaznici brzo nauče mentalno računati

Zahvaljujući jedinstvenoj metodi, naši polaznici postižu izvanredne rezultate kroz kratak period. Već su nakon dva mjeseca nastave u stanju mentalno računati, što nije slučaj kod drugih programa u kojima se ne postižu takvi rezultati, čak ni nakon višegodišnjeg vježbanja. Program je fleksibilno i pažljivo osmišljen, uzimajući u obzir individualne potrebe svakog djeteta.

Učenje se prakticira u malim grupama, kroz zabavne aktivnosti, različite igre i natjecanja, pri čemu je najvažnija opuštajuća i kreativna atmosfera i pozitivni emocionalni odnosi. Osim osnovnog fonda sati (12 sati mjesečno), svakom se djetetu pruža onoliko koliko mu je zaista potrebno, tako da je dopunska i dodatna nastava dostupna svima. Naš je cilj da svako dijete dostigne svoj maksimalni potencijal, zato našim polaznicima pružamo dodatni nastavni fond (do ukupnih 20 sati mjesečno), koji se dodatno ne naplaćuje. U našoj školi učenici koriste originalni japanski Soroban – abakus izrađen po japanskim standardima, isključivo od prirodnih materijala (bukve i bambusa).

Nude i program Numicon

Numicon je numerički didaktički sistem kojim se razvijaju matematičke sposobnosti kod djece od 3 do 5 godina. U Velikoj Britaniji primjenjuje se u više od 6000 škola. Razvili su ga stručnjaci s Oxford University-a, a 2015. godine je proglašen najboljom svjetskom edukativnom matematičkom metodom (Education Resources Awards (ERA). Numicon pokriva cijelokupno područje brojeva, osnovnih računskih operacija i različitih matematičkih obrazaca. S tim programom se djeca na zabavan i razigran način upoznaju s brojevima. Radionice se održavaju jedanput do dvaput tjedno u trajanju od 1 do 2 školska sata. Rad se provodi u manjim grupama od 6 do 8 polaznika, te se svakom djetetu omogućuje individualan pristup.

Sposobnosti i vještine malci posjeduju cijeli život

Naš tim čine profesionalni nastavnici koji su uspješno završili međunarodnu edukaciju i certificirani su za trenere mentalne aritmetike.

Jedinstvenost i superiornost našeg programa ogleda se i u primjeni inovativnih tehnologija. Upotrebom modernih trenažnih web aplikacija pruža se efikasna podrška kućnom radu pa tako učenici putem web platforme rješavaju domaće zadaće, uvježbavaju stečena znanja i vještine, natječu se s drugim polaznicima diljem svijeta.

Malac Genijalac je organizator i sudionik međunarodnih natjecanja što omogućava našim učenicima sudjelovanje na prestižnim svjetskim nadmetanjima i olimpijadama u mentalnoj aritmetici. Na ovaj način djeca stječu dragocjeno iskustvo i razvijaju zdrav natjecateljski duh.

Nakon uspješnog završetka školovanja, našim je polaznicima omogućen nastavak usavršavanja, potpuno besplatno, te stjecanje prestižnog zvanja majstora mentalne aritmetike. Kognitivni efekti postignuti učenjem i pohađanjem našeg programa se ne gube po završetku školovanja, već postaju trajne sposobnosti i vještine koje Malci posjeduju tijekom cijeloga života.

Jesenski upisni rok je u tijeku.

Sve informacije možete pronaći na: www.malacgenijalac.hr i Facebook stranici: Malac Genijalac Koprivnica ili na broj 099/250-8042. Prostor se nalazi na Varaždinskoj cesti 15a. Svi se veselimo novim Malcima Genijalcima.

‘Znanje je moć’, davno je rekao poznati engleski filozof Francis Bacon, a u razdoblju između 4. i 12. godine dječji mozak se najintenzivnije razvija, stoga poklonite svom djetetu darove za cijeli život: koncentraciju, pažnju, logiku, vizualizaciju, maštu, kreativnost, samopouzdanje, fotografsko pamćenje i inteligenciju. Omogućite mu da se lakše nosi sa svakodnevnim izazovima i preprekama te kroz život korača hrabro i ponosno na sebe.

čitam...