IDUĆI TJEDAN

U koprivnički Dom mladih s predstavom za odrasle naziva I živjele su sretno…? dolazi kazalište Scena Gorica

Tekst predstave potpisuje Nina Horvat, režiju Frana Marija Vranković, a glumice su Sara Moser, Mia Krajcar, Katarina Baban i Selma Mehić.

14:50h
0
Ustupio Ludens teatar

Kazalište Scena Gorica, u organizaciji s Ludens teatrom, u subotu 13. studenoga, u 20 sati, u dvorani koprivničkog Doma mladih izvest će predstavu I živjele su sretno…?

– I živjele su sretno…? nastavak je rada na nagrađivanoj predstavi I živjeli su sretno…? Gradskog kazališta – Scena Gorica koja je dala platformu mladima za prvi korak na kazališne daske i čiji su se glumci upravo nakon tog projekta profilirali u danas uspješne glumce. Ta je predstava pokazala mušku perspektivu prinčevskog života, dok bi I živjele su sretno…? komunicirala sa svojom prethodnicom pokazujući ženski pogled na brak, ljubav, svakodnevni život, kućanske poslove, zabave, kontrolu muževa, djecu i ostale pikantne teme, uz novu energiju i snagu četiriju mladih glumica. Ova predstava dala bi mogućnost četirima mladim glumicama da na sceni istražuju likove planetarno poznatih princeza iz bajki.  Kako funkcionira suvremeni brak, ima li smisla i što ga sve razara ili drži propitkivat će predstava I živjele su sretno…? u kojoj će se, na Trnoružičinoj djevojačkoj zabavi naći Snjeguljica, Pepeljuga i djevojka s plaže kojom se zabunom oženio Sirenin princ. Oslanjajući se na izvorne verzije bajki o Snjeguljici, Trnoružici, Pepeljugi i Maloj Sireni te ostalih bajki braće Grimm i Charlesa Perraulta, predstava kreira bajkoviti svijet u suvremenom okruženju u kojem ništa nije onako kako se čini na prvi pogled… – stoji u opisu predstavi.

Tekst predstave potpisuje Nina Horvat, režiju Frana Marija Vranković, a glumice su Sara Moser, Mia Krajcar, Katarina Baban i Selma Mehić.

Zbog epidemioloških mjera, broj posjetitelja je ograničen. Predstava je za odrasle, a ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra, Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina. Želite li rezervirati, nazovite 097-758-33-67.