BRZO ANTIGENSKO

U koprivničkoj bolnici sutra kreće testiranje na covid-19, plaćat će se internet bankarstvom, općom uplatnicom ili gotovinom

Na testiranje je potrebno doći s popunjenim obrascem i s potvrdom o izvršenoj uplati, objasnili su.

14:58h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Uprava koprivničke Opće bolnice dr. Tomislav Bardek objavila je kako će od sutra provoditi brzo antigensko testiranje na COVID-19 za sve vanjske korisnike. Uzorci će se uzimati na kolnom ulazu Objedinjenog hitnog bolničkog prijama, s istočne strane zgrade u prizemlju, i to utorkom i četvrtkom od 7 do 9 sati. Prije toga potrebno je najaviti se.

Termin možete rezervirati na 048/251-460, ponedjeljkom od 13 do 14 sati za testiranje u utorak te srijedom od 13 do 14 sati za testiranje u četvrtak.

– Plaćanje usluge testiranja vrši se internet bankarstvom, općom uplatnicom ili gotovinom na mjestu testiranja. Na testiranje je potrebno doći s popunjenim obrascem i s potvrdom o izvršenoj uplati – objasnili su iz koprivničke bolnice, dodajući kako će rezultati doći u roku od četiri sata na email adresu.

Ravnatelj koprivničke bolnice Mato Devčić potvrdio nam je kako će testiranje koštati 50 kuna. Naglasio je kako je cijena postavljena prema uputama Ministarstva zdravstva te oni nisu imali prostora mijenjati je.

Nalog za plaćanje te obrazac za brzi antigenski test možete pronaći ovdje.