SOCIJALNA KOŠARICA

U koprivničkom KTC-u prikupljeno 127 kilograma hrane i 17 komada higijenskih potrepština

Svi koji žele naknadno donirati za Socijalnu samoposlugu to mogu učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7 - poručuju iz Crvenog križa. 

14:35h
0
Foto // Gradsko društvo Crvenog križa

U Robnom centru KTC u Koprivnici održana je akcija prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu. Prikupljanje je održano u subotu, a organiziralo ga je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica s volonterima umirovljenicima koji su uključeni u projekt ‘Volonter penzioner’.


Građani su u ovoj akciji donirali 127 kilograma prehrambenim namirnica i 17 komada higijenskih potrepština.

– Zahvaljujemo svima na vrijednim donacijama koje će biti podijeljene u paketima s prehrambenim namirnicama i higijenskim potrepštinama za naše sugrađane kojima je najpotrebnija takva pomoć. Svi oni koji žele naknadno donirati za Socijalnu samoposlugu to mogu učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7. Zahvaljujemo na donacijama i pozivamo sve da sudjeluju i u budućim akcijama – poručuju iz Crvenog križa.

Akcije prikupljanja za Socijalnu samoposlugu provode se uz poštivanje epidemioloških mjera i preporuka za zaštitu od širenja koronavirusa. Pozivamo sve umirovljenike koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ da se jave na broj 048/642-193. Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

 

čitam...