ZABIO SE U AUTOMOBIL

U koprivničku bolnicu nakon prometne nesreće brzo doveden mladi mopedist

Županijska dionica ceste broj ŽC-2089 između spomenutih mjesta, Ivanca Križevačkog i Glogovnice, bila je zatvorena za sav promet od 20 sati do ponoći zbog vršenja očevida.

08:33h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Prometna nesreća dogodila se jučer, oko 19.20 sati, u Ivancu Križevačkom, naselju na području Križevaca. U izvješću Policijske uprave koprivničko-križevačke stoji kako je 73-godišnjak vozio Opel kojim je stigao do raskrižja, potom skrenuvši ulijevo.

U tome je trenutku došlo do udara u prednji dio njegova automobila, a u koji se zabio neregistrirani i neosigurani moped bez svjetala kojim je prema Glogovnici upravljao 23-godišnjak bez zaštitne kacige. Mladić je s mopeda pao na prednji dio automobila, a potom na cestu.

– U prometnoj nesreći vozač mopeda je ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Koprivnica. Obojici vozača vađena je krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u krvi – dodaje policija.

Županijska dionica ceste broj ŽC-2089 između spomenutih mjesta, Ivanca Križevačkog i Glogovnice, bila je zatvorena za sav promet od 20 sati do ponoći zbog vršenja očevida. Promet se odvijao obilaznim pravcima.