advent u križevcima

U Križevcima spreman najveći Advent: Poznati bendovi, Sv. Nikola i Mraz, dječji doček, sajam, vina i klizalište samo su dio programa

S obzirom na to da je u tijeku Svjetsko prvenstvo u nogometu, na Adventu u Križevcima osiguran je i prijenos svih utakmica od četvrtfinala na dalje.

16:28h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Prigodno osvijetljene ulice, klizalište, ugostiteljska ponuda, koncerti, božićni sajam, zabavni programi za djecu i sportske aktivnosti očekuju posjetitelje na ovogodišnjem Adventu u Križevcima.

U više od mjesec dana trajanja održat će se preko 40 programa, a obilježavanje počinje već ove subote, 26. studenog u 19 sati na Nemčićevom trgu, paljenjem prve adventske svijeće i adventskih lampica.

Otvorenje klizališta održat će se u subotu, 02. prosinca, cijena ulaznice će biti 10 kuna, a
oni koji nemaju klizaljke. moći će iste unajmiti za 10 kuna.

Ove godine nastupit će poznati bendovi, Robert Mareković i Swingers, Marko Košutić, DJ Ivan Krnjić – Krnya, Ogenj, Ana Bustruc Duo, Kids from the sky dok će za doček Nove
godine nastupiti TS Zlatni vez. Advent u Križevcima svojim nastupom obogatit će i Gradski
puhački orkestar Križevci, Gradski tamburaški orkestar Križevci, HPD „Kalnik“ i Dječji zbor
„Kristalići“.

Božićne ukrase i prigodne poklone koje su izradile križevačke kreativke i kreativci iz okolice posjetitelji će moći razgledati i kupiti na Božićnom sajmu koji će se ove godine održati od 2. do 4. prosinca uz prigodan popratni program.

S obzirom na to da je u tijeku Svjetsko prvenstvo u nogometu, na Adventu u Križevcima osiguran je i prijenos svih utakmica od četvrtfinala na dalje.

Po prvi puta u organizaciji Udruge kineziologa Križevci svaku srijedu i subotu od 22 do
23 sata održat će se škola klizanja za odrasle pa se stoga pozivaju svi zainteresirani da
se priključe i nauče osnove klizanja uz stručnog voditelja, kineziologa. Također, Udruga u
subotu, 3. prosinca, organizira razmjenu i prodaju zimske sportske odjeće i opreme na kojoj će građani moći nabaviti ili razmijeniti skije, sanjke, zimske jakne, skafandere te ostalu zimsku sportsku opremu i odjeću uz stručno vodstvo, članove Udruge kineziologa.

Za više informacija oko razmjene i prodaje zimske sportske odjeće i opreme možete se obratiti na email majazegnal@gmail.com ili na 098597050.

Dolazak svetog Nikole i Djeda Božićnjaka, dječji doček Nove godine, Moto mrazovi, humanitarna akcija „Djeca daruju djecu“, Božićni ples i brojni drugi programi očekuju vas na ovogodišnjem Advent u Križevcima.

S ciljem promocije Vinske ceste križevačkoga Prigorja, te kroz projekt „Cross-border wine
routes 2“ posjetitelji će moći isprobati i kupiti vina na Tržnici proizvoda Vinske ceste križevačkoga Prigorja koja će se održati od 2. do 4. prosinca, dok će se u petak, 16. prosinca održati Info dan Vinske ceste križevačkoga Prigorja uz glazbeni nastup.

Organizatori Adventa u Križevcima su Grad Križevci, Turistička zajednica grada Križevaca i
Destinacijska agencija Križevci, a pokrovitelji Erste banka, Cengiz Insaat Sanayi Ve Ticaret
Anonim Şirketi, Exstructa d.o.o., Ino-Eng d.o.o., Kašik d.o.o., Komunalno poduzeće d.o.o.,
KTC d.d., Poljocentar d.o.o., Pro-ping d.o.o., Radnik d.d., Tehnodiv-Servis i Trgo-Agencija
d.o.o.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW