TREĆA HNL SJEVER

U krnjem kolu vodeći Križevčani dočekuju Virovitičane, ispred Podravca nemogući ispit, Tehničar u Murskom Središću

Sve utakmice igraju se u subotu u 15 sati.

18:00h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Krnje 10. kolo Treće HNL Sjever igra se ovoga vikenda. Pisali smo o tome kako su odgođene utakmice Varteksa Poleta iz Svetog Martina na Muri te đurđevačkog Graničara Bjelovara, što znači da će biti održane četiri utakmice.

Od prošloga kola prvo mjesto ljestvice pripada Radnik-Križevcima. Sljedeći protivnik prigorskoga kluba bit će Virovitica. Istovremeno ih, gledajući tablicu, dijeli sedam pozicija, ali i sedam bodova. Križevčani su drugi najbolji napad lige te imaju tri uzastopne pobjede. Opravdano protiv Virovitičana nose status favorita koji valja potvrditi na terenu.

Tehničar je također tu, treći, sa 17 bodova. I bez poraza! Niz nepobjedivosti klub iz Cvetkovca pokušat će nastaviti u Murskom Središću. Sudeći prema posljednjoj utakmici Rudara, u kojoj su pobijedili Polet, očekuje ih težak posao.

Virovski je Podravac i dalje na nuli. Kola prolaze, bodovi ne dolaze. Prema dosad pokazanome, situacija se ne bi trebala promijeniti u Ždralovima. Drugoplasirana Mladost, istovremeno jedan od glavnih konkurenata za osvajanje naslova, gotovo je sigurna oklada protiv igrača iz Virja.

Preostali par kola čine Papuk i Podravina. Ludbrežani postižu koliko i primaju, 11-11. Papuk je, pak, zabio dva manje u dosadašnjem dijelu natjecanja. Takvo im je i bodovno stanje u usporedbi s Podravinom. Eventualnim slavljem poredak bi se mogao promijeniti.

Sve utakmice igraju se u subotu u 15 sati.

Treća HNL Sjever, 10. kolo, 24. listopada, 15 sati:

Radnik-Križevci – Virovitica
Mladost Ž – Podravac
Rudar MS – Tehničar
Papuk – Podravina
Varteks – Polet SMnM / odgođeno
Graničar Đ – Bjelovar / odgođeno

čitam...