0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
transformativni pristup

U Ludbregu će se sredinom veljače održati trening društvene i solidarne ekonomije
U

Trening će se održavati u prostoru Centra za kulturu i informiranje Dragutin Novak od 17. do 19. veljače.

Ne propustite

Grad Ludbreg bit će domaćin DSE treninga u sklopu aktivnosti po projektu Partnerstvo za društvenu i solidarnu ekonomiju sufinanciranom iz Švicarsko-hrvatskog programa suradnje, a provodi ga udruga Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG).

Društvena i solidarna ekonomija (DSE) rastući je pokret koji želi pokrenuti transformativne promjene kako bi se povećao ukupni društveni razvoj i kvaliteta života ljudi, a predvode ga aktivni građani koji žele sistemske promjene i izgradnju društva koje služi ljudima i planetu.

Svrha projekta je odgovor na izazove s kojima se susreću lokalne vlasti u pružanju kvalitete života za građane, uključujući njihovu jaču koheziju i uključivanje, sigurniju zajednicu, poboljšano zdravlje, rješavanje problema isključenosti i promicanje raznolikosti, jačanje lokalnog gospodarstva (radna mjesta), djelotvorne javne usluge i osiguravanje održivosti okoliša (resursi, stanovanje, prijevoz).

Trening će se održavati u prostoru Centra za kulturu i informiranje Dragutin Novak od 17. do 19. veljače.

Projekt financiran kroz Švicarsko-hrvatski program suradnje provodi Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske preko poziva Osnaživanje hrvatsko-švicarskih partnerstava za lokalni društveno-ekonomski rast i razvoj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

5. prosinac

Međunarodni je dan volontera, a osjećaj ispunjenosti zajednički je svima, Sonja Rušak: Volontiranje je dio mene, a velika je sreća i zadovoljstvo znati da...

Ujedinjeni narodi 17. prosinca 1985. godine na svojoj su skupštini proglasili Međunarodni dan volontera, pa se od tada svake...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti