otvorenje u četvrtak

U Ludbregu se otvara klizalište, gradonačelnik Bilić: Nadam se kako ćemo privući puno djece i omogućiti im da nauče klizati

Klizalište veličine 28x12 metara bit će otvoreno na Trgu Svetog Trojstva, od 10 do 21 sat, kroz sljedećih mjesec dana.

18:30h
0
Ilustracija

Ludbrežani će dobiti svoje klizalište! Kako javljaju gradske službe, intenzivne pripreme su u tijeku, a bit će otvoreno u četvrtak, 24. siječnja, na Trgu Svetog Trojstva, od 10 do 21 sat kroz sljedećih mjesec dana.

– Dobili smo ponudu od naših stalnih suradnika u zabavnim parkovima. Odlučili smo se na taj potez i nadam se kako ćemo uspjeti privući puno djece i omogućiti im da nauče klizati – započinje gradonačelnik Ludbrega, Dubravko Bilić.

Zanimljivo je kako će Ludbrežani klizalište veličine 336 kvadrata dobiti krajem siječnja, dok većina gradova isto ima gotovo dva mjeseca. Kao razlog kasnijeg pokretanja Bilić navodi snijeg koji je proteklih godina pao u siječnju ili veljači. Time bi atmosfera poprimila ljepšu, zimsku notu.

– Cjelokupni projekt zapravo je vrlo povoljan. S obzirom da je led sponzorski, ispast će nas, otprilike, 20.000 kuna – kaže gradonačelnik.

Klizačice i klizači će, pak, za 30 minuta na ledu izdvojiti 20 kuna, u što su uključene klizaljke.

Dan Ludbrega
Gradonačelnik Dubravko Bilić // Foto: Ivan Brkić

Također, Bilić kaže kako rade na organiziranju škole klizanja, dok Advent ili manifestacija sličnoga tipa za sljedeću godinu nije u planu.

– Ove godine imali smo četiri nedjelje kroz Advent, s kulturnim programom i štandovima. Mi smo malo mjesto zbog čega je Advent kroz tako dugo razdoblje preambiciozan – zaključio je Bilić.

čitam...
Loading...