U Medulinu i Antalyji deset pripremnih utakmica

18:04h
0
gregurina m

Igrači Slavena Belupa ovog tjedna trenirali su u Koprivnici, a u nedjelju putuju u Medulin, gdje će se pripremati sljedećeg tjedna. Za vrijeme boravka u Istri, Farmaceuti će odigrati četiri prijateljske utakmice, a u turskoj Antalyji, gdje će biti od 31. siječnja do 14. veljače, na rasporedu će biti čak šest jakih provjera.

U Medulinu će Slaven Belupo u ponedjeljak igrati sa slovenskim prvoligašem Mariborom, a dan kasnije s hrvatskim drugoligašem Lokomotivom iz Zagreba. Suparnik u četvrtak bit će slovensko Primorje iz Ajdovščine, dok će u subotu, 24. siječnja, koprivnički prvoligaš igrati s pulskim drugoligašem Istrom 1961.

Za vrijeme boarvka u Turskoj, trener Mile Petković tražit će udarnu momčad kroz niz treninga i šest vrlo jakih prijateljskih utakmica. Suparnici će biti: Gliwice (Poljska), Slovan Bratislava (Slovačka), Mattesburg (Austrija), Hiroshima (Japan), CFR Cluj (Rumunjska) i Shangai (Kina). Uoči odlaska u Tursku, u Koprivnici će 29. siječnja gostovati mađarski prvoligaš Fehervar. Posljednja provjera uoči nastavka prvenstva bit će 17. veljače s drugoligašem Međimurjem u Koprivnici.