Tragedija

U naletu automobila pješak na mjestu poginuo

18:35h
0
Ilustracija // Foto: Mario Kos
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Do nesreće je došlo u trenutku kada se 57-godišnji vozač automobila mimoilazio s drugim automobilom, a pješak (66) se nepropisno kretao cestom.

Teška prometna nesreća dogodila se danas, u četvrtak, nešto prije 18 sati na otvorenom dijelu ceste između Kloštra Podravskog i Kozarevca.


Prema podacima policije, osobni automobil za čijim je upravljačem sjedio 57-godišnji muškarac naletio je na pješaka (66) koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu poginuo.

Koprivničko-križevačka policija priopćila je da je do nesreće došlo u trenutku kada se 57-godišnji vozač automobila mimoilazio s drugim automobilom, a pješak se nepropisno kretao cestom.

Vozač automobila nije bio pod utjecajem alkohola.

Zbog očevida je za sav promet bila zatvorena lokalna cesta između Kloštra Podravskog i Kozarevca. Promet se do 21.45 sati preusmjeravao obilaznim smjerom Kloštar Podravski – Oderjan – Veseli Brijeg – Kozarevac i obrnuto.

“Po dovršetku kriminalističkog istraživanja o događaju će biti dostavljeno odgovarajuće pismeno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu”, rekao je Dražen Laljek, glasnogovornik koprivničko-križevačke policije.

čitam...