lakše se diše

U nedjelju na Apaš stiže neugodni Osijek, Iharoš: Svaka utakmica je novo dokazivanje, novi motiv

Kad se jednom smrkne, drugom svane. Situacija je to kojom se može opisati ozljeda Karamarka koja znači da će mjesto u prvih jedanaest vjerojatno zauzeti Iharoš.

13:00h
0
Slaven Belupo - Osijek
Foto: Mateo Alečković

Cijela Miškinina lakše diše nakon lijepe i zadovoljavajuće gostujuće pobjede protiv Intera, izravnog konkurenta na tablici. Zahvaljujući pobjedi Slaven je opet sedmi, a ove nedjelje na redu je novi okršaj. Na Apaš dolazi Osijek, Osijek koji je u posljednjem kolu slavio protiv Dinama s 2-1. Otkad je Zekić otišao, a Skender preuzeo uzde prve momčadi i klub s Drave je ‘prodisao’. Što čeka Farmaceute prokomentirao je pomoćni trener Vedran Purić.

– Nakon uspješne utakmice protiv Intera okreuli smo se utakmici s Osijekom. Imali smo dosta vermena za analize i maksimalno smo motivirani da pokušamo zadržati pobjednički niz. Sigurno neće biti Bačelić-Grgića, kao ni Karamarka koji je osjetio ložu. Bogojević je počeo trenirati s momčadi, ali nedovoljno da bude u kadru. Što se tiče ostalih, svi konkuriraju – rekao je Purić.

Isto tako, kazao je kako neće previše mijenjati pobjedničku ekipu, jedino možda će biti dvije, tri promjene, one nužne. Svjesni su da Osijek s novim trenerom igra s tri igrača u zadnjoj liniji, ali Slaven je domaćin i sukladno tome pokušat’ će voditi igru.

Kad se jednom smrkne, drugom svane. Situacija je to kojom se može opisati ozljeda Karamarka koja znači da će mjesto u prvih jedanaest vjerojatno zauzeti Iharoš.

– Imamo razloga za optimizam i očekivanje nova tri boda, domaćini smo, znamo da dolaze nakon pobjede protiv Dinama, u nekakvom su naletu. Mi imamo još dva dana da se pripremimo i da u nedjelju na našem terenu pokušamo napasti sva tri boda. Malo smo se odvojili od Istre, ali svaka utakmica je novo dokazivanje, novi motiv – rekao je Marko Iharoš, najvjerojatnije zamjena za Karamarka u nadolazećoj utakmici.

Susret Slaven Belupa i Osijeka igra se u nedjelju u 16.30 sati.