PRVA ŽNL

U novigradsku Dravu vratio se Darko Napan, iz Virja stigla četiri imena, a pred potpisom i “teškaši” s bjelovarskog i zagrebačkog područja

Podsjetimo, trener Novigrada donedavno bio je Dejan Ruk.

20:00h
0
NK Drava Novigrad Podravski - NK Graničar Legrad // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Koronavirus je ljubiteljima amaterskog, županijskog nogometa uskratio drugu polovicu protekle sezone. No, sljedeća natjecateljska godina sve je bliže, a Drava Novigrad Podravski u nju će ući s novim trenerom, Darkom Napanom. Podsjetimo, posljednji klub kojega je iskusni strateg vodio bila je Reka.

Podsjetimo, trener Novigrada donedavno bio je Dejan Ruk.

– U ponedjeljak smo počeli s pripremama, radimo četiri puta tjedno. Dečki ozbiljno treniraju, nadam se da neće biti ozljeda. Odigrat ćemo prijateljske utakmice sa Starigradom, zatim idemo na turnir u Miklinovec gdje će biti Lipa, Osvit, mi i domaćin, nakon čega ćemo igrati s Mladosti iz Sigeca. Prije prvenstva gostovat ćemo u Herešinu kod Omladinca – kazao nam je Napan, podsjetivši kako je igračku karijeru započeo upravo u Dravi.

Iz virovskog Podravca stigla su četiri igrača, od kojih su dvoje Borić Čižmešija, dok preostale zasad nije otkrio. Ali, zato je potvrdio kako su pred potpisom kvalitetni igrač s bjelovarskog područja i trojica sa zagrebačkog te još jedan, slikovito je rekao Napan, teškaš. Domaćih, njih 12-13, činit će okosnicu sastava, pri čemu je želja u narednim godinama vratiti još lokalnih imena. S druge strane, nekolicina igrača napustila je svlačionicu. Napan, stoga, ima i nekoliko nepoznanica.

– Nikakve si ciljeve nismo zadali, imamo mladu ekipu. Želimo se ustabiliti u sredini, pa vidjeti kako dalje – zaključio je Napan, zahvalan općinskom vodstvu koja pomaže klubu.

Foto: Jurica Karan
Foto: Jurica Karan

čitam...