koprivnička srednja škola

U petak ne propustite humanitarni koncert Mobilni=Uključeni

15:16h
0
Miroslav Evačić // Foto: Mario Kos
Miroslav Evačić // Foto: Mario Kos

Nastupit će Mirko Švenda Žiga, Miroslav Evačić, Franjo Barić, Romana Pavliša, TS Dangube, Cure iz centra, Ženska klapa Viva i DIF Koprivnički Ivanec.

Humanitarni koncert MOBILNI = UKLJUČENI održat će se u petak, 4. ožujka, u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica s početkom u 18 sati.

Županijska Udruga uzorne seoske žene i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije u dogovoru s Udrugom osoba s invaliditetom Bolje sutra organiziraju akciju kojom će se prikupljati financijska sredstva za kupnju podizne rampe za potrebe osoba s invaliditetom na području cijele županije.

Ovaj humanitarni koncert dio je te akcije, a nastupit će Mirko Švenda Žiga, Miroslav Evačić, Franjo Barić, Romana Pavliša, TS Dangube, Cure iz centra, Ženska klapa Viva i DIF Koprivnički Ivanec.

Ulaznice u obliku donacije prodavat će se na ulazu u dvoranu po cijeni od 30 kuna, a moći će se dati i dobrovoljni prilog.

Organizatori pozivaju građane i pravne osobe da se pridruže i podrže ovu akciju uplatom sredstava – donacija na žiro-račun posebno otvoren za ovu nakanu IBAN HR9724020061500039941.

 

čitam...
Loading...