Ususret danu volontera

U petak ne propustite predavanje Volontiraj i motiviraj

12:02h
0
Koprivnička knjižnica i čitaonica Fran Galović // Foto: Matija Gudlin
Knjižnica i čitaonica Fran Galović // Foto: Matija Gudlin

‘Cilj predavanja u povodu Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, je osvijestiti sugrađane da volontiranje nije samo besplatna radna snaga, nego ono podrazumijeva nešto puno veće i kompleksnije’, poručili su iz Udruge za održivi razvoj Hrvatske.

Udruga za održivi razvoj Hrvatske održat će predavanje Volontiraj i motiviraj, u koprivničkoj knjižnici Fran Galović, u petak, 4. prosinca, s početkom u 18 sati.

“Cilj predavanja u povodu Međunarodnog dana volontera, 5. prosinca, je osvijestiti sugrađane da volontiranje nije samo besplatna radna snaga, nego ono podrazumijeva nešto puno veće i kompleksnije”, poručili su iz Udruge.

Kroz predavanje obradit će se teme poput motivacije volontera, na koji način pretvoriti volontiranje u nešto više od samog osjećaja korisnosti, može li se ono uklopiti u pretrpan poslovni raspored te kome se javiti ukoliko netko odluči volontirati.

Na tribini će sudjelovati Robert Šarec (HGSS, IPA, Bolje sutra), Vedrana Beg (Humanitarna udruga Krugovi, Bolje sutra), Ivan Funtek (Udruga Kopriva, FUNK), Andrea Katanović Babić (međunarodno volontersko iskustvo) te predstavnici UZOR-a.

 

čitam...