transfer

U Podravka Vegetu vraća se Sara Šenvald, klub ovog vikenda igra domaći dvomeč s Umagom

Još dok je nastupala u mlađim kategorijama Podravke osvojila je dva zlata i dva srebra na državnim prvenstvima, a tim je putem nastavila i sa seniorkama s kojima je u razdoblju od 2012.-2016. godine čak četiri puta slavila dvostruku krunu, a u tom je razdoblju Podravka Vegeta igrala i Ligu prvakinja.

14:03h
0
sara senvald
Foto: RK Podravka Vegeta

Sara Šenvald je još jedno pojačanje u novoj sezoni u redovima Podravka Vegete, upravo je objavljeno na klupskim stranicama. Ova djevojka vraća se u svoj klub. Igra na poziciji kružne napadačice i članica je hrvatske reprezentacije. Sara dolazi iz mjesta nadomak Koprivnice, Novigrada Podravskog.

– Osim što je uistinu dobra kružna napadačica, Sara je i vrlo kvalitetan kadar u obrani tako da će njezina uloga u ekipi biti od velike važnosti u novoj sezoni – navode na stranicama kluba.

Još dok je nastupala u mlađim kategorijama Podravke osvojila je dva zlata i dva srebra na državnim prvenstvima, a tim je putem nastavila i sa seniorkama s kojima je u razdoblju od 2012.-2016. godine čak četiri puta slavila dvostruku krunu, a u tom je razdoblju Podravka Vegeta igrala i Ligu prvakinja. Otišla je zatim u Lokomotivu, a onda i u bundesligaša Neckarsulmer.

– Veselim se povratku u Podravka Vegetu, klub u kojem sam započela svoju rukometnu karijeru. Iz godina provedenih u klubu pamtim puno ljepih trenutaka, ovdje sam prošla cijelu Školu rukometa te ostvarila brojne uspjehe, a vjerujem kako ću ih s Podravkom doživjeti još mnogo. Radujem se novoj sezoni i igranju na najvišoj razini kroz europske utakmice i nadam se u uvjetima na koje smo mi sportaši navikli, uz podršku publike. Mislim da imamo kvalitetnu ekipu i da ćemo uz dobar rad savladati sve izazove i ostvariti sve ciljeve koje ćemo zacrtati u novoj sezoni – rekla je Sara o svom dolasku za klupske stranice.

Spomenimo kako Podravku ovog vikenda čekaju dvije utakmice hrvatskog prvenstva, obje kod kuće i protiv ŽRK Umag. Jedna se igra u subotu u 18 sati, a druga u nedjelju u 16 sati.