pune ruke posla za policiju

U pola sata dvije nesreće na gotovo istom mjestu u Prekodravlju: U prvoj se Passat i Golf pozdravili retrovizorima, drugu izazvao neoprezni pješak

Sve to dogodilo se u četvrtak ujutro na prometnici koja spaja Ždalu i Repaš

08:34h
0
Ilustracija // Foto: ePodravina
Ilustracija // Foto: ePodravina

Policija je u četvrtak, u jutarnjim satima, imala pune ruke posla u Prekodravlju. Naime, na istoj prometnici, koja povezuje Repaš i Ždalu, u roku od pola sata dogodile su se dvije prometne nesreće. Na sreću, obje su prošle bez ozlijeđenih osoba.

Prva od njih dogodila se u 6.15 sati, kada su se krcnula dva automobila. Passatom je upravljala 30-godišnjakinja, a Golfom devet godina mlađi muškarac. Svaki je išao iz svojeg smjera, a zbog nepropisnog mimoilaženja, sudarili su se retrovizorima.

Znači, na vozilima je evidentirana manja materijalna šteta, a budući da oboje vozača
nisu ostavili dovoljan razmak prilikom mimoilaženja, protiv njih će biti pokrenut
prekršajni postupak.

Nepunih pola sata kasnije, u 6.40 sati, policija je u blizini ponovno imala posla. Ovaj put u glavnoj ulozi bio je 54-godišnji pješak, koji se nepropisno kretao kolnikom, a pritom nije na sebi imao reflektirajući materijal.

Kako smo shvatili od policije, hodao je sredinom ceste te je na njega naletio 54-godišnji vozač Fiata i retrovizorom ga zahvatio. Na sreću obojice, većih posljedica nije bilo, a prekršajno će odgovarati pješak, protiv kojeg je pokrenut postupak.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!