U prvoj ovogodišnjoj manifestaciji uživali brojni Koprivničanci

07:50h
0
Bazen na asfaltu i ove je godine bio najveća atrakcija

U organizaciji Športsko-ribolovnog kluba Koprivnica, u subotu i nedjelju na Zrinskom je trgu održana jubilarna, deseta po redu, manifestacija Ribolovci svome gradu. Na Zrinskom trgu 15 ekipa se natjecalo u pripremanju fiš paprikaša, a mnogobrojni posjetitelji mogli su uživati u pecanju više od tone ribe u velikom bazenu.


U Rasinji se održao II. kup Grada Koprivnice u športskom ribolovu, a sudjelovalo je 11 ekipa. Osim natjecanja i pecanja, održana je i prezentacija i prodaja ribolovnog pribora, alata i opreme za pripremu ribe, bogati  kulturno umjetnički program, izrada drvenog čamca na starinski način, prezentacija starih zanata i kiparsko-keramička kolonija, dok je gastronomski dio manifestacije održan u Hotelu Podravina.

 

Sportski direktor ŠRK Koprivnica Krešimir Vrhoci u nedjelju je proglasio najbolje u pripremi fiša. Prvo mjesto osvojio je Ludbrežanin Tomo Filip koji je pohvalio organizaciju dvodnevnog sportsko-gastronomsko-kulturnog festivala. Prvih 5 mjesta donosilo je bogate nagrade, a gospodin Filip osvojio je Zlatni kotao kao trajnu uspomenu na pobjedu.

Manifestacija je apsolutno uspjela i u globalu je 40-50% jača nego prijašnjih godina – rekao je Krešimir Vrhoci. 

čitam...