POLUFINALE

U raspletu uvijek napetog Županijskog kupa Tehničar dočekuje Borac, dok će Mladost finale tražiti protiv branitelja naslova Koprivnice

Prve polufinalne utakmice na rasporedu su sutra, u 17 sati.

21:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Nazire se rasplet uvijek zanimljivog Županijskog kupa.

Borac Imbriovec i Tehničar Cvetkovec iza sebe imaju dvije možda i najteže utakmice ovoga dijela sezone u Četvrtoj NL Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, odnosno Prvoj ŽNL. Sada ih očekuje još jedna koja nosi iznimnu važnost.

Blaga prednost, barem ona psihološka, je na strani Cvetkovčana koji su svladali Papuk (3-1) i vratili se na čelnu poziciju. S druge strane, Imbriovčani su preokretom Tomislava (4-1) izrazito smanjili mogućnosti osvajanja naslova. Bit će zanimljivo vidjeti kako će nogometaši obiju sastava reagirati u ovakvim uvjetima. Podsjetimo i kako je Tehničar u četvrtfinalu izbacio upravo Drnje, a Borac virovski Podravac.

Drugi par čine Koprivnica Mladost Kloštar Podravski. Iako su posljednji sastav Treće HNL Istok, Zeleni su kao branitelji naslova barem na papiru blagi favoriti. Odličnom se formom ne mogu pohvaliti niti Kloštrani koji u proljetnom dijelu Četvrte NL nisu upisali pobjedu. Koprivnica je na putu do polufinala svladala Tehniku, dok je Mladost bila bolja od Tomislav-Radnika.

Prve polufinalne utakmice na rasporedu su sutra, u 17 sati.

Polufinale Županijskog kupa, srijeda, 17 sati:

Tehničar – Borac
Koprivnica – Mladost KP