U reprezentacijama 17 Podravkinih igračica, 10 u A vrsti

16:11h
0
101108-petkovic

Izbornik ženske rukometne reprezentacije Vladimir Canjuga sazvao je pripreme od 20. do 25. ožujka u Vrbovcu. Pozvane su igračice iz 1. HRL i iz slovenskog Krim Mercatora. Podravka daje 10 reprezentativki.

Iz Podravke su pozvane Jelčić, Žderić, Zebić, Pušić, Gaće, V. Milanović Litre, Havić, Tatari, Kožnjak i Petković (kancelarija HRS-a već drugi puta u službenom dopisu klubovima i medijima Ivanu Petković svrstava u Lokomotivu!).

Iz Lokomotive su pozvane Nikšić, Bošnjak, I. Milanović Litre, iz Trešnjevke Džono i Zovko, iz Krim Mercatora Grubišić i Penezić te iz Dalmatinke Ž. Čović. Pričuve su Golubić iz Trešnjevke, Maruščec iz Zameta i Kiridžić iz Arene. Vidljivo je da će izbornik Canjuga provjeravati formu igračica iz 1. HRL, jer neke od pozvanih baš su u zadnjim utakmicama iskazale povećanu kvalitetu.

U juniorskoj reprezentaciji četiri Podravkine igračice

Od 20. do 25. ožujka juniorska ženska reprezentacija kontrolno okupljanje ima u Dugom Selu. Izbornik Nenad Šoštarić (uz Natašu Kolegu trener je i Goran Mrđen) pozvao je po četiri igračice iz Lokomotive (Milić, Pasarić, Krsnik, Vučković), Zameta (Plahinek, Ježić, Tabar, Toto) i Podravke (Jukić, Vukojević, Čović, Vidak), dvije iz Sesveta (Razum, Jakara) i Dalmatinke (Sanader, Marinović) te po jednu iz Trešnjevke (Sabljak) i Sinja (Poljak).

Kapitanović, Mikolčić i Dragišić u kvalifikacijama kadetkinja za EP

Izbornik kadetske reprezentacije Edo Šmit ima najkonkretniji razlog okupljanja u Delnicama već od 19. ožujka. To je završno okupljanje (do 23. ožujka), prije odlaska na kvalifikacijski turnir za EP na Island od 24. do 27. ožujka.

Iz Podravke će na Island Ivana Kapitanović i Matea Mikolčić te Podravkina igračica Ivana Dragišić trenutno na posudbi u Zelini. Ostale rukometašice: Besen i Bezjak (Sesvete Agroproteinka), Strukar, Debelić (Zamet), Vrkljan (Lokomotiva), Maras i Kezić (Dalmatinka), Runje i Masnić (Sinj), Konta (Orijent), Mataija (Umag), Mikulić i Kuzman (TVIN Trgocentar) i Domijan (Koka). Snježana Petika jedna je od trenerica reprezentacije.