policija

U samo 10 minuta odmaka dvije prometne nesreće u kojima su sudjelovala djeca, srećom bez težih posljedica

Kako je navalio na gas, sletio je s kolnika na pješačko-biciklističku stazu i udario u betonsko-metalnu ogradu.

09:34h
0
Ilustracija // Foto: ePodravina
Ilustracija // Foto: ePodravina

Jučer su se u razmaku od samo 10 minuta dogodile dvije prometne nesreće u kojima su sudionici bila i djeca. Jedna se dogodila u Podgajcu, druga u Koprivnici, na Čardi.


Prva se dogodila oko 16.10 u Podgajcu gdje je 45-godišnjak u Passatu vozio prebrzo pa je prešao na drugu stranu kolnika i zaletio se u automobil marke Ssangyong Actyon za čijim je upravljačem bila 37-godišnja vozačica koja je pritom ozlijeđena, kao i četvertogodišnje dijete.

– Po zaprimanju liječničke dokumentacije biti će poznata kvalifikacija ozljeda te podnošenje odgovarajućih pismena – stoji u izvješću policije vezano za nesreću u Podgajcu.

Što se tiče druge, ona se dogodila samo 10 minuta kasnije u Koprivnici, u Ulici Čarda. Mladić (21) prije nego je položio vozački i s 1,22 promila u krvi sjeo je za upravljač Golfa.

Kako je navalio na gas, sletio je s kolnika na pješačko-biciklističku stazu i udario u betonsko-metalnu ogradu. Sa sobom je u autu imao dvoje petogodišnje djece koja nisu bila u sjedalicama.

– Vozač je zadobio lake tjelesne ozljede te je smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak te dostavljena obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb – navodi PU Koprivničko-križevačke.

čitam...