Socijalna samoposluga

U samo dva dana prikupljeno 260 kilograma hrane

15:33h
0
Donirano će biti podijeljeno onima kojima je najpotrebnije // Foto: GD CK Koprivnica
Donirano će biti podijeljeno onima kojima je najpotrebnije // Foto: GD CK Koprivnica

‘Do sada su održane 22 akcije prikupljanja donacija te je prikupljeno nešto manje od 3000 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od oko 29.500 kuna’, poručili su iz Crvenog križa.

U akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu, danas, u ponedjeljak, u koprivničkom supermarketu Kaufland prikupljeno je oko 200 kilograma hrane i higijenskih potrepština.

Tom prilikom, kupljene su i namirnice od novčanih donacija u iznosu od 390 kuna koje su prikupljene od građana u subotu na koprivničkom trgu.

Isto tako, u subotnjoj akciji u koprivničkom Super Konzumu, prikupljeno je oko 60 kilograma prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština.

”Do sada su održane 22 akcije prikupljanja donacija te je prikupljeno nešto manje od 3000 kilograma raznih namirnica, procijenjene vrijednosti od oko 29.500 kuna te je kroz 18 dosadašnjih podjela paketa pomoć primilo 220 obitelji”, poručili su iz Crvenog križa.

Socijalna samoposluga otvorena je u sklopu projekta Socijalna košarica, financiranog iz Europskog socijalnog fonda, a partneri u projektu su koprivnički Crveni križ, Udruga volontera Koprivničko – križevačke županije Rad na dar i grad Koprivnica.

 

čitam...