PRVA ŽNL

U Sigecu, zadovoljni jesenskim dijelom, rade na dovođenju novoga vratara, Pakasin: Veću minutažu dat ćemo domaćima i mlađima

Ono što se ističe na bilanci Mladostaša jest 3-2 pobjeda protiv imbriovečkog Borca, jednoga od favorita prvenstva.

13:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Sa stajalištem da nije isto igrati s i bez navijača slaže se trener Mladosti iz Sigeca Božidar Pakasin. Njegov je sastav kraj jesenskog dijela Prve ŽNL dočekao na desetome mjestu s 13 bodova. Upisali su četiri pobjede, jednom remizirali te doživjeli šest poraza, i to uz gol-razliku 21-26. Uz Sigećane, 13 bodova imaju i Miklinovec, Viktorija i novigradska Drava.

S obzirom na to da su dvije utakmice – s Tomislav-Radnikom Lipom, obje kod kuće – odgođene, prostora za napredak na ljestvici očito ima.

– Jedna od najčudnijih sezona. Zadovoljni smo, nadamo se bodovima u dvama zaostalim kolima. Bilo je problema s prekidima, malo se trenira pa stane, ali izbjegli smo ozljede. Na kraju se sve dobro poklopilo – kaže Pakasin.

Ono što se ističe na bilanci Mladostaša jest 9. kolo i 3-2 pobjeda protiv imbriovečkog Borca, jednoga od favorita prvenstva.

– Pa, dobro, imali smo malo sreće protiv Borca. Pobijedili smo u utakmicama na koje nismo računali, a izgubili one koje smo dobro igrali. Nadamo se boljem proljeću, dat ćemo veću minutažu domaćim i mlađim dečkima – rekao je trener.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Otkrio nam je kako momčad zbog poslovnih obaveza na zagrebačkom području napušta vratar Marko Karas. Mladost, stoga, već radi na dovođenju novoga čuvara mreže, što će vjerojatno biti i jedina promjena u svlačionici.

– Na proljeće prvenstveno želimo igrati nogomet, da sve bude normalno i svi zdravi. Pokušat ćemo ponovno osvojiti 13-15 bodova te ući u mirnu završnicu kako bismo izbjegli borbu za ostanak – zaključio je Pakasin.