4.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Dobrovoljni darivatelji

U siječnju prikupljene 464 doze krvi, dvojica ruku pružila stoti put i postali jubilarci
U

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica poziva darivatelje i sve koji to žele postati da dođu na neku od budućih akcija, a idući mjesec je to od 13. do 20. veljače

Ne propustite

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu ovog tjedna održane su akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Prva četiri dana bile su to gradske akcije DDK u prostorima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, a u petak u Policijskoj upravi koprivničko- križevačkoj i Sokolovcu.

- Oglas -

Na akcijama u GDCK Koprivnica dobrovoljni darivatelji su dali 419 doza krvi. Darivanju je pristupilo 448 darivatelja, a među njima i osmero onih koji su krv dali prvi puta. Na akciji u petak u Policijskoj upravi Koprivničko-križevačkoj krv su dala 34 darivatelja, od njih 40 koliko je pristupilo akciji, s tim da je petoro darivatelja po prvi put pružilo ruku spasa. Na akciju u Sokolovcu odazvalo se 11 dobrovoljnih darivatelja i svi su mogli dati krv odnosno prikupljeno je 11 doza.

Dražen Šestanj // Foto: GDCKKC

Akcije u siječnju su rezultirale i s dva jubilarna darivanja sa stotom dozom, a to su darivatelji Dražen Šestanj iz Glogovca i Želimir Restović iz Koprivnice. Iznimno smo ponosni na naše jubilarce te im želimo još mnogo darivanja.

Na siječanjskim akcijama dobrovoljnog darivanja krvi odazvalo se 499 darivatelja, koji su
dali 464 doze krvi. Prvi puta je krv dalo 13 dobrovoljnih darivatelja, kojima čestitamo na
njihovoj odvažnosti i plemenitosti.

- Oglas -

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica poziva darivatelje i sve koji to žele postati da dođu na neku od budućih akcija, a idući mjesec je to od 13. do 20. veljače.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

ZONA KOPRIVNIČKI IVANEC

Pored Danice ‘niče’ polje solarnih panela, prije dvije godine kupila ga je tvrtka iz Vinkovaca, pitali smo ih u kojoj je fazi izgradnja i...

Prije desetak dana pisali smo o tvrtki iz Koprivničkih Bregi, koja je u Poduzetničkoj zoni Koprivnički Ivanec kupila jedno...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti