KREATIVNI RUČNI RAD

U sklopu Koprivinog projekta Kupid: Mališani sudjelovali u izradi eko platenenih vrećica

U sklopu provedbe projekta, odnosno programa "Kreativan ručni rad” u petak je održana radionica „Izrade i oslikavanja eko platnenih vrećica” pod stručnim vodstvom Željke Lacković Peić.

12:25h
0
Foto: Udruga Kopriva

U sklopu provedbe projekta, odnosno programa “Kreativan ručni rad” u petak je održana radionica „Izrade i oslikavanja eko platnenih vrećica” pod stručnim vodstvom Željke Lacković Peić, a po principu reUse koncepta i očuvanja prirode kroz naknadno smanjenje potrošnje plastičnih vrećica u svakodnevnom životu.

– Drago nam je da nam se na aktivnosti pridružilo i mnogo mladih korisnika koji su kroz zabavno ocrtavanje tkanina savladali neke nove tehnike i pokazali zavidnu svijest o potrebi očuvanja naše majke Zemlje te kvalitetno proveli vlastito slobodno vrijeme – poručili su iz Udruge Kopriva, nositelja projekta KUPID u sklopu kojeg se i održala spomenuta aktivnost.

KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM projekt je koji je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda, a usmjeren je revitalizaciji prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo lokalne zajednice i organizacija civilnog društva.

Foto: Udruga Kopriva
Foto: Udruga Kopriva
Foto: Udruga Kopriva
Foto: Udruga Kopriva

čitam...