bilo je super

U sklopu projekta Volimo volontiranje Crveni križ posjetio Zadar

Sudionici puta bili su smješteni u Sv. Filipu i Jakovu te su tijekom trodnevnog puta imali vremena za druženje i kupanje.

14:03h
0

U sklopu projekta Volimo volontiranje čiji je nositelj Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, koprivničke osnovne škole Đuro Ester, Braća Radić i Antun Nemčić Gostovinski te Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, organiziran je posjet Gradskom društvu Crvenog križa Zadar.

U posjetu Gradskom društvu Zadar sudjelovalo je 30 učenika volontera, 3 učitelja voditelja Volonterskih točaka u osnovnim školama, 4 zaposlenice iz GDCK Koprivnica te dvije članice iz udruge Rad na dar.

Posjet Gradskom društvu Crvenog križa Zadar organiziran je kao nagrada za učenike volontere koji su volontirali na Volonterskim točkama u svojim školama za vrijeme trajanja projekta. Ravnatelj GDCK Zadar Bore Galac primio nas je u prostorima GDCK Zadar, a učenici volonteri su tom prilikom upoznati s radom GDCK Zadar i trenutnim projektima. GDCK Zadar ima Selektivno distributivni sektor odjeće i obuće u kojem su učenici volonteri imali priliku vidjeti i upoznati se s načinom dijeljenja odjeće i obuće, tko su korisnici, na koji način ostvaruju pravo na odjeću i obuću i kako se prikupljaju donacije. Također se prikuplja i dijeli hrana i higijenske potrepštine onima kojima je to najpotrebnije. Nakon posjeta Crvenom križu Zadar, posjetili smo znamenitosti u Zadru, Morske orgulje i Pozdrav suncu. Sudionici puta bili su smješteni u Sv. Filipu i Jakovu te su tijekom trodnevnog puta imali vremena za druženje i kupanje.

Projekt Volimo volontiranje Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provodi od 1.9.2017. u suradnji s partnerima Udrugom volontera Koprivničko-križevačke županije Rad na dar, Gradom Koprivnica i koprivničkim osnovnim školama Đuro Ester, Braća Radić i A. N. Gostovinski, a financiran je u sklopu Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.166.365,04 kuna.

čitam...
Loading...