12.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nova pravila

U Slavenu drastično podigli cijene ulaznica, na Dinamo i Hajduk za 100, Rijeku i Osijek 80 kuna, ali postoji jedna caka
U

Ako ste član kluba ulaznice su dvostruko jeftinije

Ne propustite

Nakon što su dobili novog predsjednika, o čemu smo pisali ovdje, u Slaven Belupu donijeli su i novu politiku kupovanja ulaznica. Ono što odmah upada u oči je činjenica da će od nove sezone biti znatno skuplje. Dosad su se prodavale po 30 i 40 kuna, a sad ćete, recimo, na Dinamo i Hajduk ući ako iz novčanika izdvojite 100 kuna. Po 80 kuna trebat će dati za Rijeku i Osijek, a 60 kuna je ulaz na sve ostale utakmice.

Ipak, možete proći i znatno jeftinije, ako postanete član kluba. Naime, članovi kluba sve te ulaznice plaćat će po dvostruko nižoj cijeni, odnosno po 50, 40 i 30 kuna. Dakle, pametnije je izdvojiti 80 kuna i učlaniti se u klub, a moguće da ćete u tom slučaju imati i neke druge pogodnosti. Članarina za mlađe od 18 godina i umirovljenike je 40 kuna.

Također, od danas su u prodaji i godišnje ulaznice, koje možete kupiti u klubu ili na internet stranici ulaznice.hr. Cijena godišnje ulaznice je 800 kuna, odnosno 400 ako ste član kluba. Za maloljetne i umirovljenike je 200 kuna. Godišnja ulaznica garantira vam neometan ulaz na 18 domaćih prvenstvenih utakmica te na domaće kup susrete, i ono što je još važnije, izbjegavate gužve na ulazima, koje se redovito stvaraju prije jačih utakmica.

Dakle, u Slavenu su promijenili politiku. Cilj je povećati članstvo u klubu, što je potez koji svakako treba pozdraviti, a želja je s višim cijenama ulaznica izbjeći i neugodne situacije koje su se stvarale danima prije dolaska Hajduka pa i Dinama.

Cijene pojedinačnih ulaznica:
1.GNK Dinamo i HNK Hajduk – 100kn
Članovi kluba – 50kn

2. NK Osijek i HNK Rijeka – 80kn
Članovi kluba – 40kn

3.Ostale – 60kn
Članovi kluba – 30kn

Cijene godišnjih ulaznica:
Redovna cijena: 800kn
Cijena za članove kluba: 400kn
Cijena za umirovljenike i djecu do 18 godina: 200kn

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prijevremeno glasovanje

Mladen Kešer ponovno vrhu Kalnika, na izbore izašlo 67,98 posto birača

Mještani Kalnika danas su izašli na prijevremene izbore, a birali su između dva kandidata, nezavisne Olinke Gjigaš, ujedno i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti