12.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
UDRUGA HERA

U središtu Križevaca obilježen Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama
U

Zainteresiranim građanima dijelili su letke i edukativne materijale te informacije o načinu prijave nasilja u obitelji, gdje se i kome žrtve mogu obratiti te kako dobiti savjet i podršku.

Ne propustite

Javna akcija senzibiliziranja javnosti na problematiku nasilja nad ženama i nasilja u obitelji održana je u petak na Strossmayerovom trgu u Križevcima povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.

Zainteresiranim građanima dijelili su letke i edukativne materijale te informacije o načinu prijave nasilja u obitelji, gdje se i kome žrtve mogu obratiti te kako dobiti savjet i podršku. Cilj akcije u sklopu obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama je senzibiliziranje društva na problematiku nasilja nad ženama te slanje jasne poruke da živimo u društvu koje ne tolerira nasilje ni u kakvom obliku.

Akciju je organizirala Udruga HERA u suradnji s Policijskom postajom Križevci, Centrom za socijalnu skrb Križevci te Povjerenstvom za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županija. Između ostalih, podržali su je župan Darko Koren, pročelnici Maja Blažek i Sandro Novosel, pomoćnik načelnika Policijske postaje Križevci Nikola Hasan, predsjednica Društva Crvenog križa Koprivničko – križevačke županije Đurđica Trbus, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Križevci Antonija Pukec, predsjednica Udruge HERA Križevci Marina Švagelj Jažić, učenici Srednje gospodarske škole Križevci i građani Križevaca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

prijevremeno glasovanje

Mladen Kešer ponovno na vrhu Kalnika, na izbore izašlo 67,98 posto birača

Mještani Kalnika danas su izašli na prijevremene izbore, a birali su između dva kandidata, nezavisne Olinke Gjigaš, ujedno i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti