Kulturno-kreativno poduzetništvo

U srijedu ne propustite zanimljiva predavanja u Pixelu

09:12h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage
Ilustracija // Foto: Ingimage

Publici će se ovoga puta predstaviti Mario Periša, Zoran Zagrajski i Maša Zamljačanec.

Koprivnički poduzetnik u suradnji s Kulturno kreativnim centrom Pixel organizira drugo po redu predavanje Kulturno i kreativno poduzetništvo: Vol 2 u srijedu, 24. veljače, s početkom u 20 sati.

Publici će se ovoga puta predstaviti govornici iz različitih grana kreativnih industrija.

Mario Periša, profesor na Sveučilištu Sjever, predstavit će svoj projekt Mediapitch platformu27 i pokušat će odgovoriti na pitanje gdje umjetnik fokusiran na vizualne umjetnosti, performans i primarno fotografiju nalazi vezu s kreativnim poduzetništvom.

Zoran Zagrajski predstavit će OHOHO mlado poduzeće koje je krenulo od jednostavne ideje održivosti do proizvoda suvremenog dizajna i odlične kvalitete. Radi se o kućištima za računala koja su ekonomična, ekološka i kompaktna, odnosno osnova su onoga što se naziva green office.

Maša Zamljačanec, iz koprivničke udruge maMUZE, ispričat će svoj put od volonterke i organizatorice do kustosice i producentice u nezavisnom kazalištu.

Tom prilikom, uz predavanja simultano će se provoditi i jedan umjetnički projekt koji preispituje fenomen selfija, modernih autoportreta koji su prerasli svoju primarnu funkciju postavši legitimna likovna djela.

Plakat
Plakat