2.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. studenoga 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U srijedu u Koprivnici prezentacija programa SAPARD
U

Ne propustite

U srijedu, 04. ožujka 2009. u organizaciji Grada Koprivnice i Razvojne Agencije Sjever-DAN d.o.o. u Gradskoj vijećnici, Zrinski trg 1/I s početkom u 10 sati održati će se edukativna prezentacija 4. natječaja za pretpristupni program Europske unije za poljoprivredu i razvoj -SAPARD.

Cilj edukativne prezentacije je pružiti sudionicima stručno znanje o tome kako oblikovati i prijaviti projektne prijedloge za dobivanje financijskih sredstava iz programa SAPARD, pojasniti nejasnoće identificirane u postupku prikupljanja i izrade tražene dokumentacije tijekom pripreme projektnih prijedloga te dati prikaz dosadašnjih iskustava u provedbi SAPARD programa, priopćeno je iz gradske uprave.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Blagdanska manifestacija

Počinje Advent u Križevcima! Svečanost na trgu uz paljenje božićne rasvjete, otvorenje klizališta i koncert, pogledajte cijeli program

Sutra se službeno otvara Advent u Križevcima! Program počinje u 18.30 na Strossmayerovom trgu.  U programu otvorenja nastupit će zbor...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti