U subotu 5. kolo KC lige: Favoriti na iskušenjima

22:22h
0
110217-kcliga

Ove subote nastavlja se KC liga, malonogometno prvenstvo koprivničkih rekreativaca i veterana u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport, a pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice. Prošle subote utakmice se nisu igrale zbog zauzetosti dvorane, a sutra su na rasporedu susreti 5. kola.

Ždrijeb u ovoj rundi nije ponudio niti jedan derbi, barem ako se gleda trenutno stanje na ljestvici. Naime, momčadi iz gornjeg doma uglavnom se sastaju sa suparnicima koji se nalaze u donjem dijelu poretka.

Međutim, prošla su tek četiri kola, i prerano je već sad donositi bilo kakve zaključke. Prve su utakmice druge sezone KC lige pokazale da će natjecanje ovaj put biti izjednačenije nego u prvj sezoni, da svatko svakoga može dobiti i da se u jednom ili dva kola dosta toga na tablici može promijeniti. Stoga će u subotu papirnati favoriti biti na iskušenjima.

Peto kolo otvorit će Pivnica Plavi podrum, koja je izraziti favorit protiv Grada Koprivnice, za koju uvijek kad je slobodan nastupa i gradonačelnik Zvonimir Mršić. Potom slijedi okršaj Caffe bara Toxic i momčadi Šegi d.o.o., u kojem su „na papiru” u prednosti momci iz Toxica koje vodi novinar Večernjeg lista Zvonimir Markač. Međutim, i „Šegijevci” su pokazali da mogu biti nezgodni, pa će se lider morati namučiti za bodove.

Iskusni igrači Cerina pokušat će zaustaviti drugoplasiranu momčad Autolimarija Haraminčić i sinovi, koja je u derbiju prošloga kola svladala Pivnicu Plavi podrum. Udruga za mali nogomet Koprivnica diže se nakon lošeg starta i bit će zanimljivo vidjeti može li slomiti otpor Hangara 18/Petgrada, koji je u dosadašnja četiri kola imao najčvršću obranu te je primio svega dva zgoditka.

Romantičari će nastojati zadržati treće mjesto pobjedom nad koprivničkim odvjetnicima i pravosudnim djelatnicima iz Forme Legalis, no i njih će se nešto pitati u tih 30 minuta.

110218-after-mSedma sila prve bodove tražit će protiv Potoljika, koji je do sad zabilježio pobjedu, remi i dva poraza. U posljednjoj utakmici dana očekuje se uzbudljiv dvoboj, u kojem blagu prednost ipak ima prošlosezonski pobjednik Active Commerce u odnosu na prilično oslabljenu Inductu.

U ženskom dijelu programa ove subote na rasporedu je samo jedna utakmica, u kojoj će se sastati Bakovčice i Gimnazija „Fran Galović”. Ekipa Bakovčica u prošlom kolu ostvarila je prvu pobjedu u ogledu sa Srednjom školom Koprivnica te će nastojati svladati i gimnazijalke, koje su trenutno posljednje na ljestvici.

Kao i obično, nakon završetka posljednje utakmice u Caffe baru Žabica u Koprivnici održat će se After Party KC lige.

PAROVI 5. KOLA (subota, 19. veljače)

17:00 Pivnica Plavi podrum – Grad Koprivnica
17:40 Caffe bar Toxic – Šegi d.o.o.
18:20 Cerine – Autolimarija Haraminčić i sinovi
19:00 Bakovčice – Gimnazija „Fran Galović” (žene)
19:30 Udruga za mali nogomet Koprivnica – Hangar18/Petgrad
20:10 Romantičari – Forma Legalis
20:50 Potoljik – Sedma sila
21:30 Inducta – Active Commerce

LJESTVICA

1. Caffe bar Toxic 24:3 12
2. Autolimarija Haraminčić 10:7 10
3. Romantičari 11:3 8
4. Hangar 18/Petgrad 12:2 7
5. Pivnica Plavi podrum 15:6 7
6. Active Commerce 11:6 7
7. Šegi d.o.o. 12:10 6
8. Cerine 10:6 5
9. Forma Legalis 13:10 4
10. Potoljik 6:7 4
11. Inducta 2:10 4
12. UMN Koprivnica 7:13 3
13. Sedma sila 4:22 0
14. Grad Koprivnica 1:33 0

LJESTVICA – ŽENE

1. Hartmann 4:0 6
2. Toxic Girls 3:3 3
3. Bakovčice 3:2 3
4. Srednja škola Koprivnica 3:3 3
5. Podravske gazele 1:3 0
6. Gimnazija „Fran Galović” 0:3 0

STRIJELCI

8 – Škvorc (Caffe bar Toxic).
4 – Jembrek (Hangar 18/Petgrad), Horvat (Caffe bar Toxic), Ninković (Autolimarija Haraminčić i sinovi), Drvenkar (Forma Legalis).
3 – Popijač (Hangar 18/Petgrad), Lazički, Vazdar (Caffe bar Toxic), N. Barać (Sedma sila), Milojević (Potoljik), Hegedušić (Forma Legalis), Golenja (Romantičari), Marko Trnski (Pivnica Plavi podrum), Lukač (Šegi d.o.o.), Tušek (Active Commerce).
2 – Hajduković, Maljak (Šegi d.o.o), Beši, Slatina (Hangar 18/Petgrad), Gerić, Rumek, Napan, Matija Trnski, K. Trnski (Pivnica Plavi podrum), Benčak, Kurcinak (Forma Legalis), Lazić, Varga (Caffe bar Toxic), Pintarić, Kuzmić (Romantičari), Perić, Dlaka (UMN Koprivnica), Partčević (Cerine), Strbad, Dinjar (Autolimarija Haraminčić i sinovi).
1 – Samarđić, Laloš (Autolimarija Haraminčić i sinovi), Virovec, Bošnjak, Ramljak, Franjkić, Husajna (Šegi d.o.o), Klanac (Hangar 18/Petgrad), Slijepčević, Kunštić, Magdić (Forma Legalis), Sekovanić (Pivnica Plavi podrum), Kelek, Hontić, Milivojević (UMN Koprivnica), Martinušić, Fusić, Begić, Šarlija (Romantičari), Bukvić, Andrašić, Križanec (Potoljik), Cvetanović, Kuruc (Caffe bar Toxic), Tucaković (Grad Koprivnica), I. Barać (Sedma sila), Dodlek, Posavec, Miljuš (Cerine), Čmelješević, Mesić, Šepec (Active Commerce), Polančec, Žužul (Inducta).
Autogol – I. Barać (Sedma sila).

STRIJELCI – ŽENE

2 – Ciglar (Toxic Girls), Korolija (Hartmann), Martinčić (Bakovčice).
1 – Mihac (Hartmann), Pavić (Podravske gazele), Horvat (Toxic Girls), Ruk (Bakovčice).
Autogol – Lončarek (Toxic Girls).