U subotu Tuning show na parkiralištu Trgovačkog centra Koprivnica

17:23h
0

Pozivamo vas na Tuning show – najveći domaći sastanak ljubitelja nabrijanih automobila, ovu subotu 20.09.2014. na parkiralištu našeg centra! U suradnji sa auto – moto udrugom Tuning Garage prijatelj na² iz Jakovlja, ljubitelji nabrijanih auta, zasljepljujućeg sjaja felge, gromoglasnih auspuha koji iritiraju i paraju uši, mirisa benzina, masnih tragova ulja iz getribe na cesti, automobila sličnih svemirskim brodovima, automobila koji na sebi imaju više lampica i ukrasa od božićnog drvca, zatim bolida spuštenih i nižih od Kerumovog ferarija čiji vozači zahvaljujući stanju hrvatskih cesta (rupičastijih od švicarskog sira), već u ranoj mladosti ostaju bez bubrega… svi vi napokon ste došli na svoje!!!

Moći ćete uživati u statičnom natjecanju na kojem se očekuje više od 100 natjecatelja. Također, ako smatrate da imate i „svog konja za trku”, izvucite auto i polirku iz garaže i pojavite se u subotu u 10:00h na okršaju s natjecateljima iz cijele Hrvatske i naše najdraže susjede Slovenije! Najatraktivnije automobile nagrađujemo nagradnim fondom od 4.000,00 kn! Također ćemo prikazati i SEXY CAR WASH – nov i atraktivan način pranja i ribanja automobila, koji uključuje šlauf, dva kanistra vode, malo deterdženta i predstavu u kojoj mogu uživati samo stariji od 18 godina, i samo muškarci koji znaju odmah izmisliti pametan izgovor kada im žena na mobitelu nađe nekoliko desetaka različitih fotografija oskudno odjevenih ženskih modela, koje u različitim pozama glancaju felgu neke stare i hrđave krame.

Provest ćemo i akrobatski show na motoru, a predstaviti će nam se i carting klub Koprivnica, najstariji, najveći i najtrofejniji carting klub od Koprivnice do Slovenije. Posjetitelji će moći sudjelovati u raznovrsnim nagradnim igrama i osvojiti vrijedne nagrade koje osigurava PAN pivo i CRODUX benzinska postaja Koprivnica! Sve o programu naknadno ćete moći saznati čitajući i pregledavajući vaš najomiljeniji portal: www.koprivnica.net

Okvirna satnica programa je sljedeća:

10.00 početak susreta i otvaranje prijava

12.00 nagradna igra i početak ocjenjivanja

15.00 sexy car wash

15.30 stunt akrobatski show

17.00 sexy car wash

18.00 mjerenje najnižeg vozila,

19.00 stunt akrobatski show

20.00 završetak programa