2.4 C
Koprivnica
Petak, 1. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U subotu u Koprivnicu stiže Djed Mraz
U

Ne propustite

Subota 13.prosinca je dan Udruge mladih Koprivnice. Tijekom dana UMKo organizira tri velika događaja od kojih je jedan za djecu, jedan za mlade i jedan za odrasle.

Doček djeda Mraza

Na veselje najmlađih građana Grada Koprivnice najavljujemo doček djeda Mraza u subotu 13. prosinca. Program u Domu mladih Koprivnica započet će u 10 sati, a sam dolazak djeda Mraza u naš grad dogodit će se na Glavnom kolodvoru u 10.30.
Povorka djeda Mraza potom će proći ulicama Ivana Meštrovića, Taraščice i Hrvatke državnosti i stići do Doma mladih oko 11 sati.
U programu sudjeluju plesni studio „Jump”, Društvo Naša djeca, Dječji vrtić „Tratinčica”, Puhački orkestar grada Koprivnice i Mažoretkinje grada Koprivnice.

Sajam ljudskih prava

U povodu obilježavanja Svjetskog dana ljudskih prava Udruga mladih Koprivnice (UMKo) već treću godnu za redom organizira Sajam ljudskih prava, festival interaktivnih radionica, igara i izložaka.
Svaka radionica vezana je uz pojedino ljudsko pravo s ciljem podizanja svijesti i razine znanja, ali i upoznavanja problema s kojima se ljudi susreću pri korištenju svojih prava.

Program Sajma čine:
PRAVO NA UPUĆENOST – alternativni novinski kutak
PRAVO NA SLOBODNO MIŠLJENJE – kuglana s „dragim licima”
PRAVO NA SIGURNOST – radionica predstavnika Centra za mirovne studije na temu „Azil kao ljudsko pravo”(12.30-14h)
PRAVO NA IGRU – prezentacija Capoeire u izvedbi Capoeira kluba „Angola” (11 do 12.30h)
PRAVO NA HRANU – hrana za posjetitelje
PRAVO NA OPUŠTANJE – mirišljavi opuštajući kutak s toplih čajem
PRAVO NA AKCIJU – prikazivanje kratkih aktivističkih filmova

Sajam ljudskih prava odvija se u subotu 13. prosinca 2008. od 10 do 14 sati. u Domu mladih Koprivnica.

Dodjela nagrade za volontera godine: ZLATNI VOL ’08.

Ova nagrada nastala je s ciljem jačanja i promocije volonterstva i odavanja priznanja svima onima koji nesebično rade u okviru svojih udruga ili samostalno na podizanju kvalitete življenja građana našeg Grada. Ove godine dodjela nagrade poprima novi koncept uz nešto izmijenjena pravila. Dodjela nagrada zamišljena je kao druženje svih volontera u opuštajućoj atmosferi s ciljem povezivanja ljudi, sklapanja novih partnerstva, stvaranja novih ideja i naravno opuštanja i zabave tako da će dodjela uključivati domjenak i nastup banda Trio Ton. Ove godine UMKo je odlučio uvesti još jednu nagradu i to nagradu „Volek” za volontera godine do 30. godina života.
Nagrade će dodijeliti gradonačelnik Koprivnice, gospodin Zvonimir Mršić na proslavi u Domu mladih Koprivnica 13.prosinca u 20 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Briga o životinjama

U Novigradu Podravskom nastavljaju s zbrinjavanjem napuštenih životinja, a javlja se i inicijativa o velikom regionalnom skloništu, Brljek: To je problem koji jedna općina...

Iako se brojne udruge s područja zaštite životinja trude kako bi se situacija poboljšala, područje brige oko kućnih ljubimaca...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti