I ove godine pridružite nam se na mjerenju zdravlja

U subotu živimo za zdravlje!

Izmjerite svoje zdravlje, doznajte stručne savjete iz prve ruke i prije svega, dobro se zabavite!

10:00h
0
Foto: Belupo

Uz ovogodišnji moto koji glasi “Živimo za zdravlje”, naši sugrađani sa sigurnošću mogu očekivati događanje koje se ne propušta. Dok je prošle godine u samo tri sata obavljeno preko 900 individualnih pregleda, ovogodišnje bi okupljanje moglo nadmašiti sva očekivanja jer posjetitelji na jednom mjestu i bez mnogo čekanja mogu obaviti čak 10 različitih dijagnostičkih pregleda ili savjetovanja. Mjerenje zdravlja ove se godine održava 27. travnja na glavnom koprivničkom trgu, a Belupo će svoje sugrađane iznenaditi i novim, suvremenijim izgledom mini liječničkih ordinacija. Kao pravi ambasador i promotor zdravlja, Belupo u svojem djelovanju nastoji uvoditi inovacije kojima dokazuje ne samo da prati, već i predvodi trendove u prevenciji zdravlja.

Ove vas godine očekuje šest mini liječničkih ordinacija, u kojima je moguće provjeriti krvni tlak, razinu šećera i triglicerida u krvi, očni tlak, procijeniti rizik za osteoporozu i testirati se na hepatitis C. Osim toga, u ljekarničkom će savjetovalištu posjetiteljima mjeriti opskrbu tkiva kisikom i vršni protok zraka, što često upozorava na rana nepovoljna stanja u tijelu te omogućava prevenciju razvoja zdravstvenih problema sa srcem, krvnim žilama i krvotokom. Kako je pravilna prehrana jedan od najvažnijih saveznika u očuvanju dobrog zdravlja, Koprivničanci će u nutricionističkom savjetovalištu moći izmjeriti svoj indeks tjelesne mase (BMI), dobiti detaljniju analizu sastava tijela te primiti savjete stručnjaka iz prve ruke.

Foto: Belupo

Belupovo godišnje okupljanje posjetiteljima omogućava da u kratkom roku na jednom mjestu provjere svoje zdravlje, a pritom se dobro i zabave. Uz ritmove energične glazbe Scifidelity Orchestra, četveročlanog sastava pozitivnog glazbenog izričaja i upečatljivog scenskog nastupa, cijeli će se trg pretvoriti u plesni podij. Scifidelity Orchestra za ovu nam je godinu pripremio neke nove plesne stvari i još bolji scenski nastup, pojačani talentiranom mladom pjevačicom Tamarom Korunek. Atmosferu će dodatno zagrijati plesačice plesnog studija JUMP koje nas svake godine oduševe svojim plesnim točkama, a za finu i nutricionistički vrijednu okrjepu u Zdravom baru zaduženi su Podravkini kulinarski majstori. Najsretniji posjetitelji mogu osvojiti pristup inovativnoj hrvatskoj aplikaciji Little dot, koja roditeljima omogućava traženje stručnog medicinskog savjeta iz udobnosti vlastitog doma, uz potpunu diskreciju.

Pridružite nam se 27. travnja na Zrinskom trgu i saznajte jeste li Zdravko Dren! Naučite kako voditi brigu o svojem zdravlju, uživajte u mnoštvu zabavnih aktivnosti i veselom ozračju uz Belupo.

Živimo za zdravlje na Zrinskom trgu u petak 27. travnja, od 9 do 12 sati

Foto: Belupo
Foto: Belupo
Foto: Belupo
Foto: Belupo